Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καταμέτρηση Υπηρεσιών
Γεια σε όλους, θα ήθελα λίγη βοήθεια με τον συνημμένο πίνακα. Θέλω μια αλληλουχία συναρτήσεων που να μου επιτρέπουν να κάνω καταμέτρηση υπηρεσιών για τον καθένα (πρωί, απόγευμα, ρεπό κλπ.), πρώτα συνολικά, και έπειτα τις τελευταίες 10 υπηρεσίες (χωρίς να πρέπει εγώ κάθε φορά να αλλάζω τις τιμές των συναρτήσεων). Προσπάθησα με τις παρακάτω συναρτήσεις αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα: COUNT LOOKUP ADDRESS CELL Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!!!!! |
| |||
| |||
Καλημέρα Νίκο, δες μια πρόταση στα συνημμένα. Χρησιμοποίησε το 2ο συνημμένο, στην περίπτωση που το 1ο δε λειτουργεί στην έκδοση του Excel που έχεις. |
| |||
| |||
Γιώργο σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση και πολύ γρήγορη απάντηση σου, πραγματικά δεν περίμενα να μου απαντήσει κάποιος τόσο γρήγορα, να 'σαι καλά! Την Countif που δοκίμασα δουλεύει μια χαρά, απλά επειδή το δεκαήμερο στη δεύτερη μου φάνηκε λίγο έβαλα 30 μέρες και την προσάρμοσα έτσι: =COUNTIF(OFFSET(INDEX(10:10;IF(COUNTA(10:10)>=31;C OUNTA(10:10)-29;2));0;0;1;30);B$20) από τα αποτελέσματα που μου έβγαλε πιστεύω ότι είναι σωστή Και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Και καλή χρονιά σε όλους!!!!!!!!!!! |
| |||
| |||
Καλή συνέχεια Νίκο και καλή χρονιά.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση σε πίνακα | kellis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-02-19 20:09 |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση αδειων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 03-11-16 11:20 |
[Γενικά] Έκδοση υπηρεσιών με καταμέτρηση μοναδικών ονομάτων | dratsaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-08-16 23:37 |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση κελιών | stelianta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-01-14 18:10 |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση τιμών | ΓιάννηςΔάσκαλος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-03-12 00:07 |
Η ώρα είναι 06:33.