Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
![]()
Αγαπητέ Δημήτρη προτείνω τη δημιουργία ενός συγκεντρωτικού πίνακα. Είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσει αρκετά. Από τη Microsoft: Παράθεση:
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
|
|
![]()
Αν κατάλαβα καλά το ζητούμενο, και παρ' όλο που ένας Pivot θα άξιζε τον κόπο, ακόμα και να αλλάξουμε το Layout της εργασίας μας, βάλτε στο c3 του φύλλου "Συγκεντρωτικό": Κώδικας: =SUMIF('ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΛΟΣ ΗΜΕΡΑΣ'!$B4:$B20;$B3;'ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΛΟΣ ΗΜΕΡΑΣ'!AA4:AA20) Σημείωση: Στην συνάρτηση, θα πρέπει να προσαρμόσετε τις περιοχές, ανάλογα με τις ανάγκες σας. |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
ευχαριστώ πολύ όλους , για μια ακόμη φορά!! |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας... Να προσθέσω και εγώ μία δυσκολία που αντιμετωπίζω... Δεν εχω καταφερει να βαλω ακομα ένα κριτηριο στις sumifs που εχω μεσα στο παρακατω αρχειο. Κανω ελεγχο ημερομηνίας από το φυλλο "ΕΡΓΑ MECH" και αναλογα παρουσιάζονται τα αποστελεσματα στο φυλλο "εσοδα ανα μηνα" (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ SUM BY YEAR OR MONTH) . Αλλα όλα μαζι…. μετρητα και καταθεση σε τραπεζα. Αλλα πως μπορει να μπει και το κριτηριο που να ξεχωριζει τον τροπο είσπραξης ώστε να διαφοροποιηθουν "ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΤΕ ΑΛΦΑ" ή απλα "μετρητα" και "όχι μετρητα" ανα μηνα παλι. Ευχαριστω παντως για ολες τις άλλες λυσεις που μου εχετε δειξει. Το βρηκα….ευχαριστω…. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vagggelis : 21-02-20 στις 13:13. Αιτία: Βρήκα τον τρόπο τελικά |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Σύνολο ημερολογιακών ημερών | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-12-18 08:29 |
[Excel07] Σύνολο υπερωριών και ωρών. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 08-01-15 00:31 |
[ Ερωτήματα ] ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΡΑΦΩΝ | agelos_her | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-03-11 07:47 |
Προοδευτικό σύνολο σε φόρμα | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-02-11 20:44 |
[ Υποφόρμες ] Σύνολο Υποφόρμας | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-05-10 13:21 |
Η ώρα είναι 13:43.