Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σας, Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής. Σε κάποια κελιά θέλω να βάλω σύμβολα και στο κάτω μέρος θέλω να προκύπτει το σύνολο των κελιών που έχουν το συγκεκριμένο σύμβολο. Σας επισυνάπτω φωτογραφία με το τι εννοώ. |
|
![]()
Καλημέρα Έστω, ότι χρησιμοποιούμε την γραμματοσειρά συμβόλων Wingdings 2 *Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε μας βολεύει πχ Marlett Στην συγκεκριμένη γραμματοσειρά (Wingdings 2), το σύμβολό μας είναι το Ρ Κεφαλαίο-Λατινικό Για την καταμέτρηση, αρκεί να βάλουμε στην συνάρτηση =COUNTIF(περιοχή;"P") το κατάλληλο κριτήριο (*βλέπε εικόνα). |
| |||
| |||
![]()
Επίσης, στον τύπο (countif), με αντιγραφή-επικόλληση, μπορείς να βάλεις το ίδιο το σύμβολο (αν το έχεις κάνει εισαγωγή ως τέτοιο). Απλά το επιλέγεις με διπλό κλικ μέσα στο κελί που το περιέχει και μετά αντιγραφή και δεξί κλικ στο πεδίο του τύπου και επικόλληση (ή ctrl + V). Δες το επισυναπτόμενο αρχείο. |
| |||
| |||
![]()
Θέλω να ρωτήσω το εξής και δε ξέρω αν γίνεται. Θέλω να έχω 12 φύλλα εργασίας,ένα ανα μήνα. Σε κάθε φύλλο να μετράω πόσες μέρες δούλεψε, πόσες είχε ρεπό και πόσες άδεια. Θα βάζω σύμβολα πχ Δ, Ρ, Α. Σε στήλες θα έχω εργαζόμενους.Στις σειρές τις μέρες του μήνα και κάτω θα υπολογίζω πόσες μέρες δούλεψε, πόσες είχε ρεπό, πόσες είχε άδεια. Τις μέρες ρεπό και εργασίας το έχω κάνει. Πως θα γίνει αν βάζω Α σε εργαζόμενο, να πάει να αλλάζει στο αντίστοιχο κελί στους μήνες το άθροισμα των ημερών αδειας ανα εργαζόμενο. Δλδ ο Γιώργος το Γενάρη παιρνεια μια μέρα άδεια (Α). Σε όλα τα φύλλα (1-12)φαίνεται η άδεια του Γιώργου 1, μόλις πάρει άλλη μια το Απρίλη, το κελί σε όλα τα φύλλα γίνεται 2 και ούτω καθεξής |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση για έλεγχο δυο κελιών | Priestrunner | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-10-16 14:05 |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση για αρίθμηση κελιών | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 29-01-14 23:31 |
[ Συναρτήσεις ] Εύρεση με ερωτηματικό σύμβολο | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-01-14 23:25 |
[Συναρτήσεις] Αφαίρεση κελιών με συνάρτηση | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 02-07-13 14:45 |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση υπολογισμού μερικού αθροίσματος | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-07-13 07:22 |
Η ώρα είναι 10:13.