Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
κριτηρια και αποτελεσμα
καλησπερα σας και παλι! θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω.Προσπαθω να φτιαξω μια συναρτηση για να μου βγαζει αποτελεσματα μεσα απο καποια δεδομενα που εχω περασει και δεν κανω κατι σωστα στο τελος. πχ οταν περναω τον αριθμο της κλασης (στηλη Q) και το Χ (στηλη S) να μου βγαζει τι εχει γινει 1χ2 και ουτο καθεξης.προσπαθησα εως ενα σημειο και δεν μου δουλευει. σας ευχαριστω για την οποια βοηθεια!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αποτέλεσμα Συνάρτησης | stavraetos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-02-17 14:24 |
[Μορφοποίηση] αποτελεσμα με ενα κριτηριο | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-04-16 17:32 |
Λάθος αποτέλεσμα | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-16 18:44 |
[Γενικά] αποτελεσμα απο 2 κελια | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 04-11-15 15:46 |
[Συναρτήσεις] IF δεν εξαφανίζει το αποτέλεσμα. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-09-12 15:48 |
Η ώρα είναι 21:05.