Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αναπτυσσόμενη λίστα vlouckup
Καλησπέρα σας Έχω φτιάξει ένα εxcell με αναπτυσσόμενη λίστα που όταν πατάω το κουμπί μου βγάζει την λίστα από κάτω και επιλέγω αυτό που θέλω. Η ερώτηση μου είναι άμα γίνεται να γράφω κάποια αρχικά και να μικραίνει η λίστα όταν πατάω το κουμπί. Ευχαριστώ εκτ τον πρότερων. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Τάσο, Θα σου ήταν εύκολο να ανέβαζες ένα δείγμα του αρχείου;
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
Τάσο καλησπέρα, δες κάποια προσέγγιση, αν σε καλύπτει. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Κύριε Γιάννη. Αυτό θα ήθελα άλλα με μια αλλαγή. Όταν θα πατάω το πρώτο γραμμα στην αναπτυσσόμενη λίστα από κάτω να μου βγάζει μόνο τους πελάτες που ξεκινούν από το γραμμα και όχι όλα μαζί. Ευχαριστώ εκτ τον πρότερων. |
| |||
| |||
Καλημέρα, αυτό πρέπει να είναι πιο κοντά στο ζητούμενο. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Αναπτυσσόμενη Λίστα | silixridi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-08-20 16:42 |
[Γενικά] Αναπτυσσόμενη λίστα και αυτόματη συμπληρωση πεδίου | Epthomo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-04-18 07:30 |
[Συναρτήσεις] Φιλτραρισμένη Λίστα | tasvas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-06-14 00:10 |
[Γενικά] λίστα αγορών | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-03-12 21:13 |
Η ώρα είναι 10:45.