Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
πρόβλημα με επικόλληση
καλησπέρα σε όλο το forum και καλή χρονιά για όλους. έχω το εξής πρόβλημα: κάνω αντιγραφή ενός πίνακα π.χ. κελί α1 1. αντώνης κελί α2 2.σάκης κελί α3 3. άρης και όταν τον κάνω επικόλληση στο excel μου τον εμφανίζει κάπως έτσι: κελί α1 1. αντώνης κελί α5. 2. σάκης κελί α10 3. άρης δηλαδή κάνει μέν την επικόλληση αλλά τα κελιά δέν είναι όπως αυτά που αντέγραψα και μου τα δίνει δε διαφορετικά κελιά. μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει τι πρέπει να κάνω? ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] επικολληση απο ιστοσελιδα | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 30-06-17 16:29 |
[Μορφοποίηση] Αντιγραφή - Επικόλληση | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-01-16 12:46 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή και επικόλληση | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-06-11 21:52 |
[VBA] Αντιγραφή & Επικόλληση | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-04-11 23:23 |
[Γενικά] Επικόλληση σύνδεσης | Iceland | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 22-01-11 15:14 |
Η ώρα είναι 07:36.