Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαχωρισμος ενος κελιου σε πολλα(περιεχει 7 γραμματα το κελι)
Καλησπερα σας και καλη εβδομαδα! θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω. στο κελι Α2 εχω μεσα 7 γραμματα με κενα αναμεσα τους,γινετε να γινει διαχωρισμος των γραμματων του κελιου στα επομενα κελια? εχω παραδειγμα μεσα στο εξελ Ευχαριστω |
| ||||
| ||||
Αφού επιλέξεις όλη τη στήλη που θέλεις να διαχωρήσεις στις επόμενες στήλες, πατάς: Δεδομένα > Κείμενο σε στήλες > Οριοθετημένο > Διάστημα > Τέλος.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
Σε ευχαριστω για την απαντηση,το εκανα. Μπορει να γινει με καποιο τυπο ο διαχωρισμος? θα μου ηταν πολυ χρησιμο και αυτο |
| ||||
| ||||
Αν η στήλη Α περιέχει τα δεδομένα σου, τότε στο Β1 γράψε την παρακάτω συνάρτηση: =MID(SUBSTITUTE($A1;" ";"");COLUMN()-1;1). Στη συνέχεια σύρτην στα διπλανά κελιά (C1,D1,E1 κ.τ.λ.) μέχρι ότου η συνάρτηση να επιστρέφει κενό χαρακτήρα. Τέλος, σύρε τα κελιά της πρώτης γραμμής (B1,C1,D1,E1 κ.τ.λ.) προς τα κάτω.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChrisGT7 : 17-09-18 στις 19:22. |
| |||
| |||
σε ευχαριστω και παλι!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Πήγαινε με στο πρώτο κελί της στήλης Ι που δεν περιέχει δεδομενα | Ζαχαρίας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-12-16 18:26 |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση για όποιο κελί δεν περιέχει συγκεκριμένη τιμή αλλά όχι για τα κενά | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 16-10-15 22:10 |
[Συναρτήσεις] Διαχωρισμός ενός αριθμού. | Niha | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-08-15 09:49 |
[Μορφοποίηση] Χρωματισμός ενός κελιού όταν περιέχει μία τιμή από άλλο πίνακα. | VOGAS | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 28-01-15 09:37 |
[Γενικά] Αρίθμηση με τιμή =1 κάθε κελιού που περιέχει δεδομένα | sakplak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-07-11 23:49 |
Η ώρα είναι 08:02.