Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Αναγραμματισμοί της λέξης ομολογία
|
|
![]()
Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις Δημήτρη, σε τι θα χρησίμευε αυτό, σε Real life? Ένα απλό παράδειγμα, σε παρακαλώ, όπως θα το έλεγες σε ένα εξάχρονο... Σημείωση Τα ΟΟΟ***** ή ****ΟΟΟ* κλπ 3 συνεχόμενα «παίζουν»; |
| |||
| |||
![]()
Δεν κατάλαβα τι υπαινίσσεσαι; Εννοείς ότι είναι μια άχρηστη άσκηση; Τα 3 συνεχόμενα παίζουν |
|
![]()
Εννοώ ότι δεν βλέπω άλλη εφαρμογή, εκτός από ... παιχνίδι ΟΠΑΠ. Αν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή, θα ήθελα να το μάθω, αν δεν σε πειράζει. Έτσι... εγκυκλοπαιδικά... |
| |||
| |||
![]()
Δηλαδή οι ασκήσεις που δίνονται προς λύση και δημοσιεύονται στο mathematica χρησιμεύουν σε Real life?. Εθεσα ένα ερώτημα.Δεν είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε. Η άσκηση που έβαλα είχε το εξής σκεπτικό.Αν κάποιος δεν γνώριζε τους τύπους ( συνδιαστική κτλ) πως θα μπορούσε να το απαντησει με το excel; |
|
![]()
Ναι Ok, μην αρπάζεσαι, έκανα κι εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση, στην οποία αν θέλεις απαντάς αν δεν θέλεις δεν ... Πάμε παρακάτω...όλα καλά. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Δημήτρη, δες μια πρόταση στο συνημμένο |
|
![]()
Μια άλλη, πιο απλή λύση
|
| |||
| |||
![]()
Και μια πιο απλή πρόταση, χωρίς βοηθητικές στήλες.
|
| |||
| |||
![]()
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολύ καλές ιδέες.!! Να είσαστε πάντα καλά ! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 23:44.