Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
σταθερά κελία
Καλησπέρα! προσπαθώ να πετύχω κάτι αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη.. ποιο συγκεκριμένα θέλω καποια κελιά να είναι σταθερά όσο και να κατεβαίνω προς τα κάτω στο excel... Έχω δεδομένα στις στήλες Α μεχρι Ν οπου συμπληρώνονται με δεδομένα μόνο προς τα κάτω. Με ενδιαφέρει τα κελιά P και Q να είναι σταθερά απο το P2,Q2 μέχρι τα P10,Q10 ώστε όσο κάτω και προχωράει το excel να μπορώ να τα βλέπω άμεσα. Ότι έχω βρει μέχρι τώρα αφορά στο να μείνει σταθερή είτε η πρώτη γραμμή, είτε η πρώτη στήλη. Γνωρίζετε αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο που χρειάζομαι; Να προσθέσω οτι υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να χρειαστεί τα P10,Q10 να αυξηθούν (πχ απο 10 να πάνε μέχρι 15, σε κάθε περίπτωση τα P και Q πανε μαζί P11,Q11/P15,Q15 κλπ) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια! |
|
Κατ' αρχήν, επέλεξε το R11, κάνε σταθεροποίηση παραθύρων και πες μας αν κάτι τέτοιο σου κάνει... |
| |||
| |||
επέλεξα το R11 αλλά στην σταθεροποίηση μου βγάζει μόνο για σταθεροποίηση μου βγάζει μόνο για πρώτη γραμμή και πρώτη στήλη
|
|
Μετά την επιλογή, ακολούθησε τις οδηγίες...
|
| |||
| |||
δούλεψε όπως το χρειαζόμουν! σε ευχαριστώ πολύ! |
|
Να 'σαι καλά.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Συνεχόμενα κελιά. | steliosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-11-16 10:41 |
[Γενικά] αποτελεσμα απο 2 κελια | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 04-11-15 15:46 |
[VBA] Replace σε κελιά | dmarop | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-05-14 23:34 |
[Μορφοποίηση] Σταθερά κελιά (επικεφαλίδες) | starcctv | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-02-13 15:11 |
[Γενικά] ΠΗΔΑΕΙ ΚΕΛΙΑ !!! | makoulis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 24 | 25-03-12 14:17 |
Η ώρα είναι 14:36.