Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κόλλημα με μορφοποίηση
Καλησπέρα στο forum ! Έχω δυο στήλες.Στην πρώτη γίνεται μορφοποίηση βάση της μεγαλύτερης τιμής ποσοστού. Αυτό που θέλω να κάνω είναι στην δεύτερη στήλη να μορφοποιείται το αντίστοιχο κελί βάση της πρώτης στήλης.Δηλαδή στο παράδειγμα μας να γίνεται μπλε και το 3. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Στο συνημμένο φαίνονται οι επιλογές, στη μορφοποίηση υπό όρους, για την υλοποίηση του ζητούμενου. Στις επιλογές υπέθεσα ότι τα δεδομένα είναι στην περιοχή A2:B100. Συνεπώς θα πρέπει να γίνει προσαρμογή στην πραγματική περιοχή δεδομένων. |
| |||
| |||
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ανέβασα συνημμένο για να μου γράψεις ακριβώς την φόρμουλα για το ζητούμενο. |
| |||
| |||
Δες το συνημμένο. Δεν καταλαβαίνω γιατί επισυνάπτεις εικόνες του βιβλίου εργασίας και όχι το ίδιο. |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου !
|
| |||
| |||
Ξέχασα ότι χρειάζομαι να κάνω το ίδιο κ για αυτήν την μορφή φύλλου. Δοκίμασα τον τύπο προσαρμοσμένο στα ανάλογα κελιά και δεν δούλεψε γιατί προφανώς παίζουν ρόλο οι θέσεις των κελιών. |
| |||
| |||
Βασίλη, δες το συνημμένο.
|
| |||
| |||
Για ακόμη μία φορά σε ευχαριστώ Γιώργο.Απ' ότι βλέπω στις φόρμουλες η θέση του $ παίζει ρόλο. Αφού μου "άνοιξες" τα μάτια θα το ψάξω το θέμα για να το εμπεδώσω ! Καλό βράδυ ! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση | marios82 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 31-01-17 13:19 |
[ Εκθέσεις ] Μορφοποιηση Εκθεσης | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-02-12 08:44 |
Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-02-12 22:49 |
[ Φόρμες ] Κόλλημα - κλείδωμα φόρμας | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-03-11 08:33 |
[ Φόρμες ] ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΟΡΜΑΣ | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-03-10 15:01 |
Η ώρα είναι 08:19.