20-09-17, 15:59
|
Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 18-06-2013
| |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Καλή σεζόν και υγεία εύχομαι σε όλους, είναι πραγματικά ευλογία να εχεις πολυ υψηλό επίπεδο γνωσεων στο excel υπάρχουν ενα σωρό αναγκες στην καθημερινότητα μας που βοηθάει το ρημαδι, δυστυχώς εμένα οι γνωσεις μου είναι βασικές μχρι 3-4 συναρτήσεις...Επισυνάπτω μια προσπάθεια απο παλαιότερα μεσω του φορουμ εδω, αλλα με νέες ανάγκες, πρόκειται για συγγενικό μου προσωπο εκπαιδευτικό, έχουν πίξει στο χαρτί και στην μουτζούρα τα νευρα είναι στο κοκκινο και δυστυχώς οι μεγάλες ηλικίες τους λες οτι αυτο γινεται με excel και σου λένε αποκλίεται το excel ειναι για να βγαζεις αθροίσματα, φιλτρα και μεσο όρο....θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να βοηθήσετε να τους κανουμε την ζωη λιγο πιο εύκολη, είδα τι κανουν και αρρωστησα. Είμαι της λογικής και εγω οπως και εσεις φανταζομαι οτι η καλή πραξη κρυβει καλή ενέργεια και επειδή αυτα κανουν κυκλο θα μας επιστραφει κάποτε, εκει που δεν το περιμενουμε, αμήν! Συγνώμη για τις φαρφαρες δείτε οποιος μπορει να βοηθήσει εχω οδηγίες και στο αρχείο αναλυτικότερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |