Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καλήμερα σας, ειμαι διστακτικός να επέμβω εγώ γιατί δεν γνωρίζω από κώδικα και φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημία στους υπαρχών κώδικες, που παρεμπιπτόντως στα περισσότερα με έχουν βοηθήσει άνθρωποι από το φόρουμ για να γίνουν και είναι κρίμα να χαθούν.Αν κάποιος άλλος φίλος γνωρίζει και έχει χρόνο να με βοηθήσει σε όλα τα παραπάνω θα ήταν πολύ κάλο. Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
|
|
Φίλε, με ενοχλεί που ενώ ζητάς βοήθεια, δεν έχεις εμπιστοσύνη... Σου είπα... Οκ μην αλλάξεις το Φύλλο1 σε Sh1 στο βιβλίο σου. Άλλαξε στους κώδικες που σου έδωσα το Sh1 σε Φύλλο1 Αντέγραψε αυτό: Φύλλο1.Columns("b:b").ColumnWidth = 0 όσες φορές θέλεις, αλλάζοντας το b:b, με τις στήλες που χρειάζεσαι... Δεν θα χαλάσει τίποτα... |
| |||
| |||
Καλημέρα Μια πρόταση στην οποία γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστεί και το «Πάγωμα» των κελιών. Περισσότερα στο συνημμένο. |
| |||
| |||
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι σας ενοχλεί; μαλών δεν διαβάσατε σωστά το μήνυμα μου ("είμαι διστακτικός να επέμβω εγώ γιατί δεν γνωρίζω από κώδικα και φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημία στους υπαρχών κώδικες") ειλικρινά δεν βλέπω που είναι το περίεργο. Ευχαριστω για την βοήθεια σας.
|
|
Ακου λοιπόν φίλε μου τι μας (με) ενοχλεί... 1 Αν κάνεις ένα αντίγραφο του αρχείου σου και κάνεις δοκιμές ή αλλαγές, τίποτε δεν θα χαλάσει το αρχικό έργο σου, ακόμα κι αν αυτό (το αντίγραφο) «καταστραφεί»... Και φυσικά αυτό που ανέβασες είναι τμήμα και αντίγραφο του όλου έργου... Άρα γνωρίζεις την διαδικασία... 2 Όταν μου ζητάς βοήθεια και σου λέω κάνε το... έτσι, θα πει ότι γνωρίζω καλά, πως τίποτα δεν θα πάει στραβά... Με κάνεις να μετανιώνω που σου είπα από μόνος μου, να ανεβάσεις αρχείο για να στο φτιάξω... Ξέρω πολύ καλά τι διάβασα, στο post σου. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο...ούτε να σκεφτώ τίποτε άλλο. |
| |||
| |||
Με αυτήν την επιθετικότητα, καλύτερα να μην ασχοληθείς άλλο και για άλλη μια και τελευταία φορά σου λέω ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την βοήθεια σου.
|
| |||
| |||
kapetang καλησπέρα ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας πολύ κάλο το συνημμένο με την απόκρυψη και την επαναφορά, απλα για το κλειδωμα τον κελιων διευκρινιζω: Οταν επιλέγω στην στήλη F κάποιο είδος συστήματος, ανάλογα με την επιλογή, θέλω να μου κάνει ταυτόχρονα κλειδωμα στα κελιά κάποιων στύλων για την συγκεκριμένη σειρά, επειδή δεν χρειάζεται να γράψω κάτι σε αυτα τα κελιά για αυτό το σύστημα, να μην τρώω χρόνο να περνάω από μέσα τους, δηλαδή : Για τα συστήματα "ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΣΗ" να κλειδώνει τα κελιά όλων των στηλών από το AY έως και το BG καθώς και το κελί της στήλης BI Για τα συστήματα "CCTV" να κλειδώνει τα κελιά όλων των στηλών από το W έως και το ΑX καθώς και το κελί της στήλης BI Για ολα τα υπόλοιπα συστήματα "ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" "ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝO" "ΚΕΡΑΙΑ TV" "ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ" να κλειδώνει τα κελιά όλων των στηλών από το W έως και το BG καθώς και κελί της στήλης BI |
| |||
| |||
Γιώργο, διάλεξε κάτι στη στήλη F και πάτησε το Tab για να μετακινηθείς στη γραμμή. Κανονικά τα κλειδωμένα κελιά στη γραμμή, αυτά που θέλεις, δε θα επιλέγονται ( θα τα πηδάει). |
| |||
| |||
Γιώργο, στο συνημμένο όταν επιλέγουμε κάτι στη στήλη F κρύβονται (ανάλογα με την επιλογή) οι στήλες στις οποίες δεν πρόκειται να γράψεις. Αν κάποια στιγμή θέλουμε να έχουμε όλες τις στήλες κάνουμε κλικ στο unDo. Νομίζω ότι η προσέγγιση αυτή είναι πιο βολική, από τα κλειδωμένα κελιά. Ίσως να μη μπόρεσες να δοκιμάσεις την προηγούμενη πρότασή μου. Νομίζω είναι απενεργοποιημένα τα συμβάντα. Ενεργοποιούνται αν στο παράθυρο του κώδικα immediate αντιγράψεις την εντολή: application.EnableEvents=True και πατήσεις Enter. |
| |||
| |||
Συγχαρητήρια kapetang, άπλα ΤΕΛΕΙΟ, είναι αυτό ακριβώς που είχα στο μυαλό μου, χίλια ευχαριστώ. Θα ήθελα να σου ζητήσω 2 διορθώσεις άσχετες αν γίνεται: 1. Στην αριστερή πλευρά του φίλου πάνω από την στήλη Α έχει 2 τετραγωνάκια που το ένα έχει τον αριθμό 1, το άλλο έχει τον αριθμό 2, νομίζω πως το χρησιμοποιούσα παλιά για απόκρυψη κάποιων στύλων. Γίνεται να τα αφαιρέσουμε αυτά τα κουτακια; 2. Τέλος πατώντας διπλό αριστερό κλικ στο κελί E ή BH ανοίγει μια φόρμα που γράφω τις συντηρήσεις των συστημάτων, θα μπορούσαμε να της προσθέσουμε ορθογραφικό έλεγχο σε αυτή γιατί δεν έχει; |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Μεταφορά με VBA τιμές απί ένα φύλλο σε άλλο | LEO | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-04-17 12:00 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-10-16 12:43 |
[Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-12-14 12:43 |
[Excel07] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-09-14 14:17 |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-11-11 08:21 |
Η ώρα είναι 08:24.