Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καλησπέρα έχω κολλήσει στο εξής ,προσπαθώ να φτιάξω στο excel με vba ηλεκτρονική τιμολόγηση .Το έχω ρυθμίσει να μετατρέπει το αριθμητικό ποσό σε ολογράφως ,να το τυπώνει και να το αποθηκεύει σε μορφή excel στον υπολογιστή. Αλλά όταν το τυπώνω δεν εμφανίζει το ολογράφως(#ονομα?) και όταν πηγαίνω να ανοίξω το αποθηκευμένο παρατηρώ ότι δεν κρατάει τη συνάρτηση που το μετατρέπει στο ολογράφως και θα πρέπει να το ξανα ορισω. Υπάρχει τρόπος να το κρατάει και στην αρχική φόρμα και στο αποθηκευμένο αρχειο. Σας επισυνάπτω μέρος του κώδικα. Sub NextInvoice() Range("I5").Value = Range("I5").Value + 1 Range("G26").Value = Range("G34") Range("G30").Value = Range("G34") Range("G31").MergeArea.ClearContents Range("G34").MergeArea.ClearContents Range("G38").MergeArea.ClearContents Range("G34").Formula = "=G30-G31" End Sub Sub SaveInvWithNewName() Dim NewFN As Variant PostToRegister ActiveSheet.Copy NewFN = "C:\ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ\" & Range("I5").Value & Range("H5").Value & Range("I49").Value & Range("F16").Value & ".xlsm" ActiveSheet.SaveAs NewFN, FileFormat:=xlOpenXMLWorkbookMacroEnabled Application.DisplayAlerts = True ActiveWorkbook.PrintOut copies:=2 ActiveWorkbook.Close SaveChanges:=False NextInvoice End Sub |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εντολής στην subform απο εντολή στην Main Form | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-11-16 21:53 |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση με αποθήκευση? | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 25 | 08-10-15 16:20 |
Εκτυπωση ή μη κεφαλίδων σελίδας στην Εκθεση Access | κκκ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 23-03-15 23:28 |
[VBA] qr code και ανακατεύθυνση στην αποθήκευση | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-12-13 16:08 |
[ Εκθέσεις ] Άλλα έχω στην προεπισκόπιση και άλλα στην εκτύπωση!!! | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 19-07-10 01:29 |
Η ώρα είναι 21:03.