Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Θέλω από το φύλλο <OLA> να διαβάζει τα επώνυμα της στήλη Β και να κάνει το εξής: Να ψάχνει στα φύλλα B1 ,B2 ,B3 ,B4 και όταν βρεί ίδιο επώνυμο με αυτό της στήλης Β του φύλλου <OLA> να πηγαίνει στην στήλη G του φύλλου <OLA> και να γράφει το όνομα του φύλλου που βρέθηκε το επώνυμο αυτό. Αν πχ ψάχνουμε τον Βλαστό και ο Βλαστός βρεθεί στο φύλλο Β1 τότε στο αντίστοιχο κελί της στήλης G του φύλλου <OLA> να γραφει Β1 κτλ Εχω κώδικα μέσα έκανα την διόρθωση ( νομίζω ) αλλά αργεί πάρα πολύ να δώσει αποτέλεσμα. Μέχρι και το τρίτο if τα πάει σχετικά καλά Υπάρχει τίποτα καλύτερο! με vba; Ευχαριστώ πολύ ! |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Δημήτρη, δες το συνημμένο. Σημειώνω ότι για την ταυτοποίηση των μαθητών Χρησιμοποιούνται το Επώνυμο, το όνομα και το πατρώνυμο. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ Γιώργο. Έχεις δίκιο με την ταυτοποίηση αλλά αυτά τα κάνω δοκιμαστικά για εξάσκηση. Ο κώδικας που έγραψα τελικά είναι πρωτόγονος σε σχέση με τον έξοχο δικό σου. Δεν θα μπορούσε να απαντηθεί με το if then κτλ; Καληνύχτα να είσαι καλά! |
| |||
| |||
![]()
Γίώργο καλημέρα. Δοκίμασα να το τρέξω με τον δικό μου κώδικα που είναι μέσα στο αρχείο και έγινε το εξής: Οταν έχω τρείς συνθήκες ο χρόνος που κάνει για να δώσει αποτέλεσμα είναι περίπου 35 sec Οταν έχω τέσσερεις συνθήκες ο χρόνος που κάνει για να δώσει αποτέλεσμα είναι περίπου 27 λεπτά !!! Πως θα μπορούσε να διορθωθεί ο κώδικας που έγραψα ώστε να έχω γρηγoρότερη ανταπόκριση; Θελω πολύ δουλειά για να μάθω αυτά που ξέρεις ( και αν ...) οπότε μένω στα τετριμμένα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : 03-06-17 στις 14:55. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Δημήτρη, δες και δοκίμασε τον κώδικα στο συνημμένο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 03-06-17 στις 15:05. Αιτία: Βελτίωση κώδικα |
| |||
| |||
![]()
Πολύ καλό ! Βέβαια κάποια σημεία με δυσκολεύουν.Προσπαθώ να δώσω απάντηση. Σε ευχαριστώ πολύ !. |
| |||
| |||
![]()
Βλέποντας πάλι τον κώδικα, διαπίστωσα ότι στο τρίτο μπλοκ κώδικα IF, μέσα στο βρόχο For J=3 To 48, ξέχασα να διαγράψω το περιττό εξωτερικό IF.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Άθροισμα περιοχής κελιών που ικανοποιούν συνθήκες | elsap | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-01-16 10:34 |
Η ώρα είναι 23:15.