Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διόρθωση σφάλματος #Δ/Υ
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα σας. Στο συνημμένο έγγραφο και στο Φύλλο Πέρας στην 2,3 & 4 γραμμή μου εμφανίζει το σφάλμα #Δ/Υ τι μπορεί να σημαίνει έψαξα στο Internet αλλά δεν κατάλαβα περισσότερα. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 25-05-17 στις 22:51. |
|
Καλησπέρα Πρώτα απ' όλα, επειδή το έχουμε επανειλημμένα επισημάνει στο παρελθόν... Το αρχείο διεγράφει... Αν ξανά ανεβάσεις, πραγματικά στοιχεία ανθρώπων που πάνε σε δίκες, με το λόγο για τον οποίο κατηγορούνται και πότε πάνε στα δικαστήρια, θα διαγραφεί η ερώτηση χωρίς αλλη προειδοποίηση...και θα διαγραφεί και ο λογαριασμός σου. Από τώρα και στο εξής, μόνο παραδειγματικά αρχεία, θα γίνονται αποδεκτά. Δ/Υ σημαίνει ότι η συνάρτηση, κάτι δεν βρίσκει (Δεν Υπάρχει) |
|
Χρίστο, νομίζω δεν κατάλαβες οτι μιλάω σοβαρά... Δεν το διαπραγματεύομαι... Θα τα σβήσεις, όλα τα ονόματα, αν θέλεις απάντηση. |
| |||
| |||
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα. Φίλε Σπύρο δεν θα το γνωρίζεις αλλά ο χαρακτήρας μου δεν είναι να θέτω σε κίνδυνο συνανθρώπους μου και περισσότερο από την εργασία που κάνω, απλά πίστευα ότι την στιγμή που δεν φαίνονται ονόματα το να φαίνονται πράξεις και αριθμοί δεν πειράζει και επίσης τα είχα αφήσει μήπως παίζουν κάποιο ρόλο, αλλά επειδή η πίεση φέρνει αποτελέσματα έτσι και εγώ πίεσα τ μυαλό μου και βρήκα το πρόβλημα, το οποίο ήταν ότι δεν είχα περάσει κάποιες ημερομηνίες. Σε ευχαριστώ που με προστατεύεις και με βοηθάς, νάσε καλά Καλή συνέχεια |
|
Ονόματα υπήρχαν, ακόμα και μετά την «διόρθωση» που έκανες... Δεν προστατεύω εσένα, αλλά το ms-office.gr... Πάμε γι' άλλα... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Εύρεση σφάλματος σε φορμουλα. | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-09-15 12:26 |
Απαλοιφή σφάλματος ερωτήματος ενημέρωσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-12-13 18:00 |
Μήνυμα σφάλματος κατά την εκκίνηση της Access | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-05-11 00:24 |
[Γενικά] Διορθωση κωδικα | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-01-11 08:30 |
Η ώρα είναι 07:24.