Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Καλημέρα σας και καλό μήνα. Προσπάθησα να βρω λύση στο πρόβλημά μου αλλά δεν τα κατάφερα. Σε ένα βιβλίο εργασίας έχω 2 φύλα εργασίας Προσπαθώ στο 2ο φύλο εργασίας να μεταφέρω κάποια στοιχεία από το 1ο φύλο εργασίας (συνημμένο παράδειγμα) ορίζοντας ημερομηνία και διαβάζοντας από συγκεκριμένες στήλες αλλά δεν τα κατάφερα. Παρακαλώ για μια λύση Σας Ευχαριστώ |
|
Καλησπέρα Καλώς όρισες στο ms-office.gr Δεν χρειάζονται όλα αυτά... Προτεινόμενη λύση: Ένα μόνο φύλλο με καταχωρήσεις σε πίνακα και Pivot. Δεύτερη λύση: Ένα μόνο φύλλο με καταχωρήσεις πίνακα και φίλτρα ως προς ημερομηνίες(>= από & <= από). |
| |||
| |||
Παράθεση:
Θα το εκτιμούσα πολύ. |
|
Ορίστε ένα υπόδειγμα... για λύση με Pivot πίνακα. |
| |||
| |||
Σας ευχαριστώ πολύ. Σχετικά εύκολη η διαδικασία. Θα ήταν υπερβολή απο μέρους μου , να σας ζητήσω αυτά να μεταφέρονται σε άλλο φύλο εργασίας..... θα ήθελα κατά κάποιον τρόπο να προσθέσω και άλλα. Σε ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Μεταφορά στοιχείων ListBox στο Φύλλο Εργασίας | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-11-13 12:23 |
[VBA] Άντληση στοιχείων | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-08-13 19:28 |
[Excel07] Αυτόματη μεταφορά στοιχείων από διαφορετικά φύλλα Excel | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-06-13 22:07 |
[Μορφοποίηση] Μεταφορά στοιχείων από excel σε word | skantzo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-10-10 01:36 |
Η ώρα είναι 08:10.