Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μεταφορά με VBA τιμές απί ένα φύλλο σε άλλο
Καλησπέρα σε όλους και Καλό Πάσχα , Θέλω την βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα . Θέλω να μεταφέρω με VBA τις τιμές από το φύλλο Bal στο φύλλο Bal_Year στην στήλη που θα βρεί την ίδια ημερομηνία πχ 31/3/2017 . Εχω φτιάξει μια εντολή(την βρήκα σε μια προηγούμενη ανάρτηση) αλλά κάπου υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορώ να το εντοπίσω . Ευχαριστώ |
|
Αυτόν τον κώδικα, τον χρησιμοποιήσαμε σε άλλο βιβλίο σου... Αν ένας κώδικας, δουλεύει κάπου, δεν σημαίνει ότι δουλεύει παντού... Κάθε περίπτωση, είναι διαφορετική... Θα το δώ και θα σου πω... |
| |||
| |||
Καλησπέρα Σωτήρη, δες μια πρόταση στο συνημμένο. Πιστεύω να σε καλύπτει. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 14-04-17 στις 09:30. Αιτία: Βελτίωση κώδικα για να μη αντιγράφονται φύλλα τύπου Bal χωρίς δεδομένα |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ .Λειτουργεί άψογα
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-10-16 12:43 |
[Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-12-14 12:43 |
[Excel07] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-09-14 14:17 |
[Excel07] Με ένα πάτημα μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-07-13 23:36 |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-11-11 08:21 |
Η ώρα είναι 07:49.