Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΑΘΡΟΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ
στον πινακα ''ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ'' γραφονται ολες οι κινησεις αγορων και πληρωμων προμηθευτων στη στηλη d γραφεται η επωνυμια ενω στις στηλες f ημερομηνια g το ποσο ενω στις στηλες h,i,j,g,k,l,m,n,o,p,q,s γραφεται το ποσο που πληρωνεται δηλαδη ολες οι κινησεις ειναι επι πιστωσει μεχρι να παει να μπει ποσο στις στηλες h,i,j,g,k,l,m,n,o,p,q,s μηνων οποτε πιστωνεται ο λογαριασμοσ. και για να δω καθε προμηθευτη αναλυτικα τι του χρωσταω μονο αν κανω ταξινομηση στο ονοματου μου εμφανιζει το αποτελεσμα θα ηθελα καποιος να με βοηθησει αν γινεται σε αλλο φυλλο να μου εμφανιζει συγκετρωτικα οπως παραδειγμα για τον καθε ενα αυτους που ειναι καταχωρημενοι στο φυλο ΄΄επι πιστωσει΄΄ και χρωσταει το συνολο αυτο που βγαινει απο την ταξινομηση για να ξερω τι του οφειλω και οχι παντα να κανω ταξινομηση οχι την αναλυση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 24-07-17 στις 09:34. |
|
Καλημέρα Κατ' αρχήν άλλαξα το αρχείο, γιατί είχε μέσα λογαριασμούς τραπεζών!!! Κάνε τα δεδομένα σου πίνακα, και χρησιμοποίησε pivot |
| |||
| |||
σπυρο καλημερα σε ευχαριστω γα την προθημεια σου το γνωριζω οτι ειχε μεσα λογαριασμους αλλους γιατι ειναι απο ενα συνλο αλλων φυλλων αποκομμενο .οσον αφορα για τον πινακα και την αλλη φορα προσπαθησα να κανω πινακα αλλα δεν τα καταφερα ,καποιον ποιο απλο τροπο να μπορεσω να τον φτιαξω ωστε να μου μαζευει τα στοιχεια που θελω θα με βοηθουσε πολυ αν μου προτεινεσ η να μου εστελνες ενα προτυπο για να το διαμορφοσω σε ευχαριστω και παλι |
|
Καλημέρα Στο βιβλίο, ένα υπόδειγμα. Αν άλλαξες το 2003, άνοιξε το .xlsm |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Σύγκριση 2 στηλών με δεδομένα και μεταφορά σε άλλο φύλλο | tasvas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 15-06-16 06:34 |
[ Πίνακες ] Ενημέρωση ορισμένων στηλών (βάρδιες) ενός πίνακα από άλλο (με ημερομηνίες από/έως) | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-01-16 21:15 |
[Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-12-14 12:43 |
[Γενικά] Μεταφορά και ταξινόμηση δεδομένων | polybag3 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 27-11-14 12:53 |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά αποτελεσμάτων γραμμικής παρεμβολής σε άλλο πίνακα. | chris1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-01-12 16:51 |
Η ώρα είναι 07:34.