Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Προγραμμα ωρών
Καλησπέρα και από εμένα, διαβάζω την καταπληκτική δουλειά που κάνετε εδώ μέσα το θέμα μου είναι ότι προσπαθώ μέσο από iPhone σε excel να μου δώσω μια έξτρα βοήθεια ώστε να μην μετράω τις ώρες του κάθε ατόμου ξεχωριστά με αριθμομηχανή . Έχω φτιάξει το προγραμμα και θέλω στην τελευταία στήλη J5 να μου βγάζει ακριβώς της ώρες που έχει δουλέψει κάποιος. Το πρόβλημα μου είναι ότι της έχω πχ 15:00 - 01:00 δηλαδή 10 ώρες δουλειά θέλω στο τέλος να μου βγάζει το ακριβές αποτέλεσμα και από της 7 μέρες της εβδομάδας. Σας ευχαριστώ πολύ. |
|
Καλημέρα Νομίζω το αρχείο δεν ανοίγει σωστά... Αν όμως κατάλαβα καλά, μορφοποίησε το κελί αθροίσματος, έτσι: [ω]:λλ:δδ |
| |||
| |||
Στην φωτογραφία παρακάτω εκεί που έχω επιλέξει θέλω να με βγάζει το σύνολο ωρών από Δευτέρα μέχρι Κυριακή στο κάθε άτομο.. Δεν μπορώ να βρω την ανάρτηση που χρειάζεται Ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αθροισμα ωρων | pnemtsa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-11-16 18:05 |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ωρών | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 29 | 27-04-16 10:43 |
[Excel07] Υπολογισμός ωρών | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-10-14 10:57 |
[Γενικά] Πρόσθεση ωρών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-03-12 20:11 |
[Γενικά] Άθροισμα ωρών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-06-11 07:06 |
Η ώρα είναι 06:39.