Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αδυναμια διαγραφης
Καλησπερα σε ολη την παρεα. Δυο μερες παιδευομαι να βρω απαντηση ψαχνοντας στο διαδικτυο. Δεν μπορω να διαγραψω καποια κελλια μιας συγκεκριμενης γραμμης στο συννημενο αρχειο. Θα μπορουσα να διαγραψω ανα στηλη ολα τα κελλια, αλλα θαθελα να μου λυθει η απορια. ...Τι να κανω, ειμαι περιεργη!!! |
|
Δεν μπορείς να διαγράψεις γραμμή φύλλου, που «περνάει» μέσα σε πίνακα. Όρος Γραμμή ΑΜ9, δεν υπάρχει... Διέγραψε, γραμμές ή στήλες πίνακα, με δεξί κλικ επάνω του και διαγραφή γραμμών ή στηλών. (*βλέπε Screenshot_1) Δεν μπορείς να διαγράψεις, μεμονωμένη στήλη φύλλου, που «περνάει» μέσα από συγχωνευμένα κελιά. Βγάλε την συγχώνευση και αν χρειάζεται βάλε «στοίχιση στο κέντρο επιλεγμένης...» (*βλέπε Screenshot_2) Το φύλλο είναι λίγο...«αχταρμάς» |
| |||
| |||
Καλημερα και ευχαριστω για την ανταποκριση Ξερω οτι σε ταλαιπωρω με την ασχετοσυνη μου, αλλα νομιζω οτι εκανα οτι μου ειπες αλλα η διαγραφη ειναι αδυνατη. Το ιδιο διαπιστωνω και σε εναν αλλον πινακα που επισυναπτω. Αν δεν γινομαι κουραστικη πως δημιουργειται αυτος ο πινακας; Ειναι λιστα; Θα ηθελα πολυ να μαθω Ευχαριστω και συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις |
|
Βούλα, δεν μπορεί να γίνει «μάθημα» από εδώ... Θα πρέπει να γράφω, κατεβατά ολόκληρα... Εμπλέκεις και ένα άλλο παλιό αρχείο μου, με κώδικα κλπ... Γενικά μπορείς να βρείς βοήθεια στην Microsoft, για τους πίνακες και άλλα θέματα... |
| |||
| |||
εχεις δικιο Γιωργο. Θα το ψαξω. Μου αρκει που μου εδωσες την κατευθυνση για το που θα ψαξω. Δεν ηξερα κι εψαχνα ΣΠ-Λιστες μεχρι VBA. Ευχαριστω παρα πολυ
|
|
Με βάφτισες Γιώργο... Μπορώ να σε λέω νονά; |
| |||
| |||
ωχ Σπυρο μου, χιλια συγνωμη...ειμαι και καποιας ηλικιας. 59 ετων
|
|
Κοντά είμαστε...
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] αδυναμία προσθήκης | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 23-09-15 08:03 |
[ Φόρμες ] πλήκτρο διαγραφής πινακα !! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-03-13 07:49 |
Προειδοποιητικό μήνυμα διαγραφής εγγραφής... | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-01-11 01:36 |
[ Συναρτήσεις ] Παράκαμψη της αδυναμία χειρισμού των hyperlinks στο Access Runtime | mistirios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 13-09-10 14:09 |
[Γενικά] Αδυναμία επικόλλησης | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 18-03-10 23:50 |
Η ώρα είναι 08:29.