Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπερα στην ωραιοτερη παρεα του διαδικτυου» Επιτρεψτε μου να κανω καταχρηση της ευγενιας σας και να ζητησω την πολυτιμη βοηθεια σας, για μια φορα ακομη. Εχω δημιουργησει έναν πινακα τον οποιο αφου ολοκληρωσω με τις απαιτουμενες εντολες θα τον αναπαραγαγω σε πολλα αντιγραφα (τον έναν κατω από τον αλλον όπως φαινεται στο συννημενο υποδειγμα . Αφορα μηνιαιο προγραμμα εργασιας και περιεχει εκτος από την πρωτη στηλη ονοματων και 31 στηλες που αντιστοιχουν στις μερες του μηνα Στις γραμμες ενναλαξ καταχωρω : στην πρωτη γραμμη εναρξη-ληξη βαρδιας και από κατω μου βγαζει το συνολο των ωρων. Το προβλημα μου είναι: Επειδη κάθε μηνα φτιαχνεται νέο προγραμμα, οποτε διαγραφω τα ωραρια, τι εντολη να βαλω στα λευκα κελια (συνολα) ώστε να μην αλλαχθουν η διαγραφουν κατά λαθος; Μηπως με μορφοποιηση υπο ορους; Μηπως με προστασια κελλιων από την διαδικασια που γραφει η Microsoft (στην προστασια φυλλου) η υπαρχει καποια εντολη; Αν δεν γινεται μηπως να εβγαζα τα συνολα σε στηλες-λιστα στα δεξια της κάθε καρτελλας; Ενημερωτικα, προτιθεμαι να φτιαξω από τις καρτελλες ΣΠ |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Βούλα, δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
| ||||
| ||||
![]()
Όπως σωστά ανέφερες, το κλείδωμα κελιών είναι η καλύτερη λύση στο ζητούμενό σου. Ξεκλείδωσε ότι κελί (Δεξί κλικ πάνω του >Μορφοποίηση κελιών > Προστασία > αποεπιλογή Κλειδωμένο) τροποποιείς σε καθημερινή βάση και ότι κελί έχει ζωτική σημασία στον υπολογισμό των δεδομένων, απλά δεν το πειράζεις. Τέλος, στην Προστασία του φύλλου μπορείς να κλειδώσεις τα επιθυμητά κελιά (με ή χωρίς κωδικό).
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]() Γιωργο καλησπερα Ειχε περασει απ το μυαλο μου μια τετοια σκεψη αλλα την ειχα απορριψει. Τωρα ομως που την βλεπω τυπωμενη στο συννημενο σου την βρισκω μια ορθα λογικη λυση. Θα κανω μια προσπαθεια να την επεξεργαστω και να την προσαρμοσω στα δικα μου δεδομενα. Ειλικρινα, δεν εχω λογια. Σε ευχαριστω παρα πολυ |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστω παρα πολυ. Το δοκιμασα και οντως γινεται . και παλι ευχαριστω |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Προγραμμα ωρών | harristopaloglou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-02-17 18:49 |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ωρών | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 29 | 27-04-16 10:43 |
[Excel07] Υπολογισμός ωρών | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-10-14 10:57 |
[Γενικά] Πρόσθεση ωρών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-03-12 20:11 |
[Γενικά] Άθροισμα ωρών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-06-11 07:06 |
Η ώρα είναι 05:57.