Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] συγκεντρωτικοι πινακες

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-11-16, 21:33
Όνομα: Βουλα
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή συγκεντρωτικοι πινακες

καλησπερα σας σε ολους. Μερες τωρα διαβαζω τα θεματα του site και ειλικρινα εχω μεινει εκπληκτη με τις λυσεις που αγογγυστως παρεχεται, για τον επαγγελματισμο και τις γνωσεις σας. Τυγχανουσα αρχαρια, και επειδη πανω απο μηνα παιδευομαι να δωσω λυση στο θεμα μου επιτρεψτε μου να το παραθεσω.
Εχω δημιουργησει 4 φυλλα, «ΒΑΡΔΙΕΣ» οπου είναι οι καρτελλες που η κάθε μια αντιστοιχει σε έναν πελατη και καταχωρουνται τα ατομα που εργαζονται. Τα αλλα 3 φυλλα είναι συγκεντρωτικοι πινακες που το περιεχομενο τους αναγραφεται ξεχωριστα στο κάθε φυλλο.
Τα ωραρια δεν είναι σταθερα και επειδη πληρωνονται με άλλη τιμη οι καθημερινες, αργιες, νυκτερινα, υπερωριες προσπαθω να μου δινουν τα παρακατω συνολα:
1. Ωρων ανα βδομαδα
2. Ωρων για ημερομηνιες επιλογης (από-εως)
3. Ημερων κανονικης αδειας
4. Ημερων ρεπω
5. Νυκτερινων ωρων (καθημερινων) (ΔΕ ΕΩΣ ΠΑΡ: 22:00-06:00 και ΣΑΒΒΑΤΑ: 22:00-24:00 και ΚΥΡ προς ΔΕΥ 24:00-06:00)
6. Νυκτερινων ωρων (αργιων) (ΣΑΒ- προς ΚΥΡ ή ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΡΓΙΑΣ: 24:00-06:00 και ΚΥΡ-ΑΡΓΙΕΣ:22:00-24:00)
7. Υπερωριων (όταν υπερβαινει την συμβαση 4ωρη η 6ωρη η 8ωρη)
8. Ωρων κανονικης απασχολησης (Δε εως ΣΑΒ: 06:00-22:00)
9. Ωρων ημερησιων (αργιων) (ΚΥΡ και ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΓΙΕΣ: 06:00-22:00)
Επιπλεον πως θα πρεπει να γινει η καταχωρηση ώστε :
1. Σε κάθε υπαλληλο να αναγραφεται ΑΦΜ-ΑΜΚΑ ώστε να γινεται αναζητηση και με βαση αυτων η το Επιθετο
2. Να αποφευγεται τυχον λανθασμενη δηλωση ωραριου σε πανω από μια καρτελα του ιδιου υπαλληλου την ιδια μερα (να βγαζει ειδοποιηση και όχι να μου το απαγορευει)
3. Κάθε μηνα να υπαρχει η δυνατοτητα νεου προγραμματος με τα ιδια δεδομενα-ζητουμενα
4. να κλειδωνει και να ανοιγει (δεν γνωριζω αν είναι εφικτο, απλα υποθετω) με τυχον εντολη που θα είναι καταχωρημενη σε φακελλο του υπολογιστη μου και θα απαιτει καποιο κωδικο.

Ελπιζω να μην εγινα κουραστικη η απαιτητικη. Απλα καποια βοηθεια διοτι θεωρω οτι ξεπερασα τα ορια μου. Οι γνωσεις μου ειναι μηδαμινες και διαβαζοντας εφθασα μεχρι το σημειο που βλεπετε στο συνημενο.
Ευχαριστω προκαταβολικα
Βουλα
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip ΩΡΑΡΙΑ-ΠΕΛΑΤΕΣ.zip (490,1 KB, 34 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Πίνακες ] Access 2013 & Συγκεντρωτικοί Πίνακες spavlos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 05-07-16 15:57
[ Πίνακες ] Έτοιμοι Πίνακες ippotis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 12-04-13 02:09
Ερώτημα από δύο πίνακες !!! parara Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 30-03-13 10:59
Πίνακες τιμών sakis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 05-01-12 19:13

Η ώρα είναι 20:31.