Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα την subtotal. Έχω έναν πίνακα και μου βγάζει κάποια σύνολα ( =subtotal(9;i2:i1200), και παίρνω το μερικό σύνολο όταν το ζητήσω, αλλά όταν στο πίνακα έχει λάθος πράξη ή πράξη που διαιρείτε με το 0 , μου βγάζει λάθος στην πράξη (#Δ/Υ). Μπορούμε να το λύσουμε κάπως αυτο ?? Ευχαριστώ πολύ |
|
![]()
1. Iferror στις πράξεις-συναρτήσεις που καταλήγουν στην Subtotal 2. Σε παρακαλώ βγάλε από την υπογραφή σου το link προς facebook |
| |||
| |||
![]()
Μπορείς να μου δώσεις λίγο παραπάνω βοήθεια ??? η εντολή μου ειναι η =SUBTOTAL(9;F2:F11368) Πως πρέπει να γίνει δηλαδή ?? υγ Συγνώμη για την υπογραφή διορθώθηκε ήδη !!! |
|
![]()
Την υπογραφή στην διέγραψα εγώ... Επαναλαμβάνω, το πρόβλημα δεν είναι στην Subtotal αλλά σε συναρτήσεις, που αθροίζει η Subtotal... Εκεί πρέπει να μπεί ένα error... Για να γίνει κατανοητό 100% ανέβασε αρχείο... |
| |||
| |||
![]()
Ορίστε αυτο ειναι το αρχείο υγ Ευχαριστώ που την αφαίρεσες & συγνώμη για την υπογραφή ... |
|
![]()
Εκεί που έχεις το #Ν/Α δεν θα υπάρξει ποτέ ως κείμενο. Θα προκληθεί, μόνο από σφάλμα εξαρτώμενης (από κάπου) συνάρτησης... (*βλέπε παράδειγμα στο βιβλίο και με άλλο σφάλμα διαίρεσης / 0) Εκεί λοιπόν, θα μπεί η iferror (2007 και νεώτερο) Όσο για το G1 που αθροίζεις τις ώρες, δεν θα έχεις ποτέ σωστό αποτέλεσμα, χωρίς την μορφοποίηση [ω]:λλ:δδ (άνοιξε μορφοποίηση να το δείς) |
| |||
| |||
![]()
Ναι αυτό με την μορφοποίηση το βρήκα , ψάχνωντας πάλι , απλά αυτο ήταν ποιο παλιό αρχείο απο δοκιμές που είχα ... Απλά επειδή είδα ότι σου ανέβασα λάθος αρχείο , δες αυτο εδώ και πες μου , εδώ πως μπορώ να το φτιάξω , γιατί διορθωσα την iferror και μου τα έβγαζε όλα τα αρχεία κενά.... υγ Βασικά όλο το θέμα είναι μια συνέχεια αυτου εδώ του θέματος --> http://www.ms-office.gr/forum/excel-...-ergasias.html |
|
![]()
Η διόρθωση, χωρίς να δω το αρχείο (παλιό - νέο) κατά πόσο είναι σωστά. {=IFERROR(IF(C2="In";"";INDEX($E$2:$E$11998;MATCH( D2&"Out"&A2;$D$2:$D$11998&$C$2:$C$11998&$A$2:$A$11 998;0)) - INDEX($E$2:$E$11998;MATCH(D2&"In"&A2;$D$2:$D$11998 &$C$2:$C$11998&$A$2:$A$11998;0)));"")} |
| |||
| |||
![]()
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] SUBTOTAL | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 28-01-16 22:11 |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση Subtotal | Maloumou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-03-15 14:13 |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση subtotal | Ανδρέας Φερ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-04-14 19:36 |
[Excel07] Αντιγραφή subtotal | julie | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-10-12 10:08 |
Η ώρα είναι 18:20.