Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλησπερα κυριες κ κυριοι, εχω ενα προβλημα με το excel 2010. oπως θα δειτε και στην παρακατω εικονα εχω μια λιστα απο αγωνες οπου στη στηλη "a" λεει απο ποια χωρα ειναι π.χ. arg1 δηλαδη αργεντινη κ.λ.π. θα ηθελα καποια συναρτηση η οποια να διαλεγει αν ειναι π.χ. απο αrg1 να το γραφει στο κελι αa1 και το επομενο αrg1 να το γραφει στο αa2. κατι παρομοιο θα μπορουσα να κανω με την if αλλα θα αφηνε κενα τα κελια που δεν εχουν arg1 και δε θελω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 06-09-16 στις 18:11. |
|
![]()
Καλησπέρα Ανέβασε παραδειγματικό αρχείο, με το τι θέλεις να γίνει. |
| |||
| |||
![]()
θελω να εισαγω τα μαυρα γραμματα (ή να εισαγονται μονα τους μεσω link ) και η συναρτηση που ζηταω θελω να μου φτιαχνει τα κοκκινα γραμματα. Δηλαδη να κατατασει αναλογα με τη στηλη a
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dlookup με κριτήριο row | th3_b3st | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-11-16 12:14 |
[Μορφοποίηση] αποτελεσμα με ενα κριτηριο | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-04-16 17:32 |
[ Εκθέσεις ] Προσθήκη κενών γραμμών σε έκθεση σύμφωνα με επιλογή που έχουμε κάνει σε πίνακα | qaggelos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-12-14 20:38 |
[Γενικά] Αντιγραφή γραμμών με κριτήριο | starcctv | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-03-13 21:14 |
Κριτήριο σε ερώτημα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-12-12 11:32 |
Η ώρα είναι 06:02.