Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Έκδοση υπηρεσιών με καταμέτρηση μοναδικών ονομάτων
Χαιρετώ την παρέα σας, σας ευχαριστώ για ότι έχω μάθει από εσάς και ανεβάζω ένα δείγμα εργασίας στο οποίο έχω χρησιμοποιήσει αρκετά από το forum, βέβαια για εσάς μπορεί να είναι πολύ απλό να κάνετε κάτι τέτοιο αλλά για μένα είναι κατόρθωμα επειδή δεν γνωρίζω να γράψω VBA. Πάνω στο excel που ανεβάζω καθημερινά θα εκδίδεται η υπηρεσία (πριν αρκετά χρόνια είχα φτιάξει παρόμοια εφαρμογή που κρατούσε και τα στατιστικά στοιχεία εργαζομένων ανά μήνα, αλλά λόγω ανάγκης έπρεπε να την ξαναφτιάξω) δουλεύει μια χαρά καταμετρώντας τα άτομα και την θέση αυτών (αναφορείο ή πόσοι ανά βάρδια και κατηγορία) . Αν την χρησιμοποιήσετε και δεν σας μετράει είναι γιατί βιαστικά Χάλασα τις λίστες και δεν είναι τακτοποιημένες σύμφωνα με τις οδηγίες (εξηγώ, Αν βάλετε στις λίστες σωστά τα άτομα δουλεύει 100/100) . Εθελοντικά λοιπόν έφτιαξα αυτήν την εφαρμογή για τα παιδιά στο γραφείο της γραμματείας. Με αυτή έχουν λυμένα τα προβλήματα τους π.χ. διπλοεγγραφής ή ξέχασα κάποιον από τους 100 και τώρα ποιος είναι?? Δείτε την λοιπόν για όποιον θέλει κάποια ιδέα ή να την χρησιμοποιήσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dratsaki : 24-09-16 στις 12:33. Αιτία: νέος σύνδεσμος |
| |||
| |||
Καλησπέρα . Επειδή τελικά βρήκα κάποια λαθάκια, ανεβάζω βελτιωμένη σελίδα με αρίθμηση 8Ώρου και 24Ώρου, Θυμήθηκα και πως κλειδώνει. Λειτουργεί Άψογα !!! Ευχαριστώ και πάλι. Βελτιωμένη 16-9-2016 . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dratsaki : 16-09-16 στις 15:13. Αιτία: βελτιωμένη 16-9-2016 |
|
Μην ανεβάζετε αρχεία σε εξωτερικούς συνδέσμους. Το ms-office.gr έχει τον απαραίτητο χώρο, για να ανεβάζετε τα όποια παραδείγματα σας. *Εκεί που το ανέβασες, έτσι κι αλλιώς ο σύνδεσμος έληξε. Η προτροπή από το site «επικοινωνήστε με τον uploader» δεν είναι αποδεκτή από το ms-office.gr Μην κλείνετε τα θέματα. κάποιος φίλος θα μπορούσε να συμπληρώσει κάτι ή να ρωτήσει κάτι... |
| |||
| |||
νεος σύνδεσμος?
Συγνώμη Σπύρο. Φαίνεται ότι είμαι πολύ πίσω σε αυτά. Το θέμα το έκλεισα, λάθος μου, γιατί δεν περίμενα απάντηση σε ερώτημά μου. Ευχαρίστως αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι θα απαντήσω ότι ξέρω. Όσο για τον σύνδεσμο το είχα αναφέρει ότι δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται. Τον κατέβασα εγώ και τον άλλαξα με το νέο γιατί άλλαξα το βιβλίο excel, βέβαια δεν ξέρω γιατί δεν ανέβηκε ή αν τον βγάλατε. Σίγουρα αν θέλει κάποιος και επιτραπεί από τους διαχειριστές θα στείλω το νέο σύνδεσμο με ολόκληρο το βιβλίο του Μήνα(αλλιώς δεν ανεβαίνει είναι 7,99 mb . Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαζική έκδοση αποδείξεων | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-11-16 14:28 |
Κατάλληλη έκδοση access για την ανάπτυξη λογισμικού | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 31-05-16 10:39 |
[Συναρτήσεις] ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΉ ΟΝΟΜΑΤΩΝ | akaliptex | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-01-16 12:40 |
[ Ερωτήματα ] Εύρεση μοναδικών εγγραφών | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-07-12 00:52 |
[Γενικά] Εμφάνιση μοναδικών τιμών | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-11-11 22:50 |
Η ώρα είναι 06:44.