Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επισήμανση Διπλοεγγραφών
Καλημέρα σε όλη την παρέα Μετα απο πολύ καιρό θα ήθελα την βοήθεια σας Εχω ενα αρχείο με περίπου 7000 εγγραφές. σε αυτό υπάρχουν διπλοεγγραφές. Αυτές δεν θέλω να τις σβήσω , αλλα να τις επισημάνω . Τα κριτήρια είναι στις στηλες που είναι συμπληρωμένες. Ευχαριστώ |
|
Γειά σου Μάνο. Το ποιό απλό, είναι να «συνενώσεις» τα κριτήρια σε ένα κελί, μιας νέας στήλης και να εφαρμόσεις σε αυτήν την νέα στήλη μορφοποίηση. Αν δεν σε βολεύει αυτή η λύση, πες μου να βρούμε κάτι άλλο. |
| |||
| |||
Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ. Με την λύση που μου πρότεινες γίνεται αυτό που θέλω Με εκτίμηση |
|
Να 'σαι καλά Μάνο, τα λέμε...
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Αποτροπή διπλοεγγραφών | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 05-11-12 16:11 |
[Μορφοποίηση] Επισήμανση με χρώμα της μικρότερης τιμής ανα γραμμή | demou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-09-12 12:40 |
Διαγραφή διπλοεγγραφών | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-07-12 08:03 |
[Μορφοποίηση] Επισήμανση στήλης και γραμμής του επιλεγμένου κελιού | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 03-09-11 03:43 |
Κατάργηση διπλοεγγραφών με κριτήριο | georgeserafeim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-06-10 14:11 |
Η ώρα είναι 19:30.