Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ EXCEL ΣΕ MAIL
Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα Ονομάζομαι Μάνος απο Ηράκλειο Κρήτης, και χρειάζομαι τη βοήθεια σας Καθημερινά, λόγω εργασίας, λαμβάνω σημαντικές πληροφορίες μέσω excel, που αφορούν το πελατολόγιο μου Σκοπός μου είναι να στέλνω με mail το κάθε τι που αφορά τους πελάτες μου ξεχωριστά στο καθ ένα Ουσιαστικά, πρόκειται για αρχεία που συνήθως στην πρώτη & δεύτερη γραμμή έχει το τίτλο της πληροφορίας και στις υπόλοιπες γραμμές δείχνει το νούμερο για κάθε έναν ξεχωριστά Εγώ προσπαθώντας να τα στείλω, ξεκινάω κάνοντας hide τις γραμμές που δε θέλω και copy-paste σε νέο φύλλο ή αρχείο αυτά που αφορούν τον καθ ένα προκειμένου να τα στείλω…. Η παραπάνω διαδικασία είναι εξαιρετικά χρονοβόρα, και ειδικότερα για μένα που η δουλεία μου δεν είναι το reporting αλλά να είμαι έξω στην αγορά Δε ξέρω κατά πόσον έγινα αντιληπτός όπως τα περιγράφω, αλλά μπορούμε να το κάνουμε ευκολότερο???? Διάβασα άλλα posts αλλά δε βρήκα κάτι να με βοηθήσει Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Αποστολή e-mail σε πελάτες μου (vba) | mpapada | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-05-15 23:58 |
Αποστολή αρχείων με e-mail μέσω Αccess | mpapada | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-04-15 15:25 |
Αποστολή επισυναπτόμενων αρχείων μέσα από φόρμα με mail | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-10-13 08:37 |
Η ώρα είναι 08:40.