Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
αναζητηση λεξεων μεσα απο λιστα
καλημερα σε ολο το forum. ειμαι νεος χρηστης και αρχαριος και ελπιζω να μπορεσω να βρω απαντησεις και λυσεις σε θεματα του ms office. θα ηθελα να φτιαξω μια σελιδα στην οποια να ειναι γραμμενες σε στηλες διαφορες λεξεις με αλφαβητικη σειρα και σε μια αλλη γωνια ενα κελι (κελι αναζητησης) στο οποιο θα γραφω καθε φορα μια λεξη και θα γινεται αυτοματη αναζητηση στις στηλες ωστε να μου δειχνει αμεσα αν την εχω ξαναγραψει ή οχι ετσι ωστε οι λεξεις στις στηλες να ειναι μια φορα γραμμενες, ποια συναρτηση πρεπει να χρησιμοποιησω? καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. ευχαριστω πολυ |
| |||
| |||
Καλησπέρα, Κοίτα το συνημμένο. Στο 1ο φύλλο είναι το στήσιμο όπως το δικό σου και δίπλα στο κελί αναζήτησης σου λέει εάν υπάρχει η τιμή και πόσες φορές υπάρχει. Στο 2ο φύλλο, χρησιμοποίησα τον τρόπο του "gr8styl" από το excel-tips-tricks. Όπου δεν σε αφήνει να εισάγεις την ίδια τιμή πάνω από 1 φορά. Το μειονέκτημα (εάν είναι) είναι πως πρέπει να γράφεις σε μία μόνο στήλη και όχι σε πίνακα. |
| |||
| |||
Χωρίς το αρχείο, δεν πάω πουθενά :P
|
| |||
| |||
nikolassor σε ευχαριστω πολυ για το χρονο που διεθεσες για την απαντηση και τη λυση στο προβλημα μου. νομιζω οτι ειναι αυτο που χρειαζομαι. θα το φτιαξω αμεσως και θα σε ενημερωσω. συγνωμη που αργησα αλλα εργασιακες υποχρεωσεις με κρατουσαν απασχολημενο . και παλι σε ευχαριστω πολυ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση μιάς λέξης μέσα σε ένα κείμενο | mp3-GR | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-01-16 19:22 |
[ Ερωτήματα ] αφαίρεση λέξεων από πεδίο | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-03-15 13:03 |
[Γράφημα] Γράφημα λέξεων | posidonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-03-14 13:28 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση πλησιέστερης τιμής σε λίστα | Thodoris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-03-12 00:14 |
[Excel07] Αναζήτηση από λίστα | manos1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-03-12 21:46 |
Η ώρα είναι 21:24.