Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη συμπλήρωση κελίων
Καλησπέρα Μετά από πολύ προσπάθεια (τελείως ασχετος) έχω φτιάξει το παρακάτω εξελακη. Στα κελία U εως AL έχω περάσει συναρτήσεις έτσι όταν γραφώ τη φόρμα των αγώνων στα κελία C D να συμπληρώνονται αυτόματα τα κελία E εως J για να μπορώ να κάνω αναζήτηση. Και εδώ είναι τώρα τα δύσκολα που χρειάζομαι τη βοήθεια σας . Αυτό που θέλω να κάνω (δεν γνωρίζω αν γίνετε) είναι να περάσω σε κάποια κελία τους αγώνες που σημειώνω σε διπλανό κελί τη φόρμα του αγώνα (ΝΝΝΙΙΗΗ)έτσι ώστε γράφοντας τους αγώνες ου παίζουν στο κελί B να συμπληρώνονται αυτόματα τα κελία C και D. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΤΩΝΗΣ |
| |||
| |||
Καλησπέρα Μετά από ψάξιμο στο forum βρήκα μια λύση στη βοήθεια που ζήτησα αλλά τώρα αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα. 1)Επηδει στο φύλλο OMADES στη στήλη B ΦΟΡΜΑ μετά το τέλος του κάθε αγώνα θα πρέπει να αλλάξω τη φόρμα ανάλογα με το αποτέλεσμα Ν Ι Η (ΝΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΗΤΤΑ) αλλάζοντας το μου αλλάζει και από το φύλλο AGONES τη στήλες E (ΦΟΡ.ΓΗΠ) και F (ΦΟΡ.ΦΙΛ). Υπάρχει τρόπος να μην τροποποιούνται αυτά τα κελία (E F). 2)Εκανα αντιγραφή και επικόλληση από το βιβλίο test1 τα κελία E και F στο βιβλίο test (πρώτη ανάρτηση) στα κελία C και D αλλά δυστυχώς δεν συμπληρώθηκαν αυτόματα τα κελία E έως J.Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα . Συγγνώμη αν σας κούρασα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΤΩΝΗΣ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | mp3-GR | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-02-16 11:25 |
[Μορφοποίηση] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών με λογική | YannisC | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-12-13 16:57 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-11-12 22:59 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κάποιων κελιών. | soctama | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-10-11 11:38 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-04-10 14:06 |
Η ώρα είναι 08:23.