Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Υπολογισμός ημερομηνίας μετά από ορισμένο αριθμό ημερών
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ, Προσπαθώ να δημιουργήσω στο excel ένα αρχείο το οποίο θα μου υπολογίζει, αφού καταχωρήσω μια ημερομηνία, μετά από προκαθορισμένο αριθμό ημερών, (στο αρχείο που επισυνάπτω είναι 100) την πρώτη εργάσιμη ημέρα. Αν η εκατοστή ημέρα είναι εργάσιμη να μου δίνει αυτή, αν όχι την αμέσως επόμενη. Έχω κάνει μία προσπάθεια, όμως δεν ξέρω αν θα μου καλύπτει όλες τις πιθανές περιπτώσεις και αν είναι σωστό. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Κώστα δες μια πρόταση στο φύλλο «Γιορτές» του συνημμένου. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Συγχαρητήρια σε εσένα και σε όλους σας για την δουλειά που κάνετε. Οι απαντήσεις σας σε διάφορα θέματα και οι προτάσεις σας με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ κατά καιρούς. Ευχαριστώ πολύ, καλό βράδυ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ημερών μήνα 30 ημερών | Σπύρος -psp | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 16-04-16 20:12 |
Αναδυόμενο πλαίσιο μηνύματος μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-12-14 18:51 |
[ Ασφάλεια] Κλείδωμα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-12-12 14:06 |
[VBA] Κλείδωμα μετά την χρήση 30 ημερών. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-05-12 00:03 |
Υπολογισμός ημερών άδειας | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-01-12 19:14 |
Η ώρα είναι 14:50.