Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ωρες εργασίας
Καλημερα σας , έχω ένα θέμα όσον αφορά το επισυναπτόμενο αρχείο εργαζομένων το οποίο βγαίνει απο ένα μηχάνημα ωρομέτρησης. Θέλω να κάνω το εξής, την ώρα την έχει σαν κείμενο , οπότε θέλω να μετατρέπω την ώρα σε πεδίο ώρας και μετά βάσει ημερομηνίας να μου υπολογίζει το σύνολο των ωρών, βάσει τις ώρες εισόδου και εξόδου του υπαλλήλου. Γίνεται ?? Σας ευχαριστώ πολύ !!! Χρυσόστομος |
|
Καλημέρα Μετά την μετατροπή τα υπόλοιπα είναι εύκολα... Τύπος στο αρχείο. |
| |||
| |||
Καλημέρα Χρισόστομε, στο συνημμένο υπολογίζεται και ο χρόνος εργασίας κάθε εργαζόμενου. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Και ένας ευκολότερος τρόπος υπολογισμού του χρόνου εργασίας. Προϋποθέτει κατάλληλη ταξινόμηση των δεδομένων. |
| |||
| |||
Παιδιά ότι και να πω είναι λίγο ... Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ !!! Για άλλη μια φορά με βοηθήσατε αφάνταστα !!! |
| |||
| |||
Και μια ακόμα ερώτηση .... αν στην =IF(C2="In";"";INDEX($H$2:$H$33;MATCH(D2&"Out"&A2; $D$2:$D$33&$C$2:$C$33&$A$2:$A$33;0)) - INDEX($H$2:$H$33;MATCH(D2&"In"&A2;$D$2:$D$33&$C$2: $C$33&$A$2:$A$33;0))) θέλω να αλλάξω το μέγεθος ή να βάλω όλη την στήλη , απλά αλλάζω τα $33 σε ότι μέγεθος θέλω ??? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Συνάρτηση για δυο ώρες απόσταση από ένα γεγονός | komhs | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-06-16 10:06 |
[Συναρτήσεις] Τυχαίες Ωρες | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-03-16 23:20 |
Ενημέρωση Unbound με ώρες ραντεβού | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 25-06-15 13:58 |
Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. | panos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 17-07-13 12:18 |
Πράξεις με ώρες | comsup | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-02-13 09:53 |
Η ώρα είναι 07:34.