Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
μέλη
Καλημέρα και συγνώμη που σας ενοχλώ, αλλά η απειρία μου δεν μου επιτρέπει να προχωρήσω σε αυτό που θέλω να δημιουργήσω. Συνημμένα έχω ένα excel και θα σας παρακαλούσα να με βοηθέσετε εκ νέου με αυτά που γράφω. Και πάλι σας ευχαριστώ. |
|
Κα Δέσποινα Το θέμα «ΣΩΜΑΤΕΙΟ», το έχετε ξαναζητήσει και στο παρελθόν (Νοέμβριο - 2015). Θα επαναλάβω, κάτι που συχνά παρατηρείται, το τελευταίο διάστημα, από πολλά μέλη. Μην ζητάτε, προγράμματα, αλλά βοήθεια...σε κάτι που εσείς έχετε φτιάξει και δυσκολεύεστε να ολοκληρώσετε. |
| |||
| |||
Παράθεση:
Κύριε Σπύρο, θα σας παρακαλούσα στο συνημμένο βιβλίο εργασίας, το infoData να λειτουργεί και στο φύλλο 3. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
Το ερώτημα δεν είναι κατανοητό ...
|
| |||
| |||
Συγνώμη. Το φύλλο εργασίας InfoData να γίνει copy και στο φύλλο εργασίας 3 για να λειτουργεί για άλλη κατηγορία. |
|
Υπάρχει στο forum το ίδιο ακριβώς θέμα με διπλή κατηγορία σε ένα φύλλο... Στο παράδειγμά σου, δεν νομίζω να χρειάζεται βοήθεια για ένα απλό Copy - Paste... |
| |||
| |||
Παράθεση:
Κε Σπύρο καλησπέρα. Το έκανα copy , το μετανόμασα σε ΕΓΓΥΗΤΕΣ αλλά δεν μπορώ να δουλέψει το : 1. το κελί <<ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ>> 2. το κελί << Ο 5 >> |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ευχαριστίες στο forum και στα μέλη | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 23-12-13 01:14 |
Η ώρα είναι 18:41.