Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Προσθεση κελιων απο διαφορετικα sheets
Καλησπερα και καλως σας βρηκα Παλευω εδω κ μερες με το συγκεκριμενο θεμα και θα ηθελα τα φωτα σας. Σε ενα αρχειο excel εχω 12 sheets. Το καθε sheet εχει μισθοδοτικες πληροφοριες ανα στηλες ( Ακαθαριστα εσοδα , κρατησεις κλπ) Στην πρωτη στηλη εχω τα ονοματα των εργαζομενων. Θελω με καποια συναρτηση 'η συνδιασμο να μου φερνει το αθροισμα των ακαθαριστων πχ για τον εκαστοτε εργαζομενο σε ενα καινουργιο sheet. Δοκιμασα με pivot,dsum,sumif αλλα το μονο που καταφερα ηταν μια τρυπα στο νερο |
|
Καλησπέρα Το θέμα, έχει αναλυθεί, πάρα πολλές φορές στο forum. Κάνε μια έρευνα και θα βρείς, αυτό που θέλεις. Από την άλλη, μου κάνει εντύπωση, που δοκίμασες όλα όσα αναφέρεις και δεν είχες αποτέλεσμα. |
| |||
| |||
Καλησπερα, Εψαξα λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη με την αναζητηση. Οποτε και στραφηκα στο youtube, οπου μετα απο λιγο καταννοησα το pivot table. Ευχαριστω για την βοηθεια Σπυρο |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Εύρεση σε διαφορετικά sheets | Νίκος Βαμβακίδης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-02-16 11:59 |
[Γενικά] Aυτόματη πρόσθεση κελιών | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 07-11-14 13:27 |
[Excel07] Πρόσθεση δεδομένων κελιών | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 16-11-13 14:38 |
[Excel07] Πρόσθεση κελιών αν ισχύει μια συνθήκη (Σε μη συνεχόμενες περιοχές) | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 23-01-13 22:12 |
[Συναρτήσεις] Πρόσθεση κελιών απο διαφορετικά αρχεία exel | petberoia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-04-12 09:36 |
Η ώρα είναι 20:17.