Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΉ ΟΝΟΜΑΤΩΝ
Γεία σας, προσπαθώ να δημιουργήσω ενα νεο όνομα με τον τύπο =OFFSET(Lists!$N$8,,,COUNTA(Lists!$N$8:$N$1000)) οταν το γράφω στην αναφορά σε.. μου βγάζει σφάλμα στον τύπο,. μπορεί κάποιος να μου πεί τι κάνω λάθος. Ευχαριστώ |
|
Καλησπέρα Όταν αντιγράφετε τύπους, από Αμερικάνικα sites κυρίως, να αλλάζετε το , με ; |
| |||
| |||
Καλημέρα Σπύρο, ευχαριστώ για την βοήθεια σου, Δεν ήξερα οτι υπάρχει διαφορά στους αμερικάνικους τύπους απο τους δικούς μας. μπορείς να μου πείς και για αυτόν τον τύπο :=OFFSET(DataEntry!$H$28;;;MATCH(9.999E+307;DataEn try!$H$28:$H$10000);1) μου βγάζει λάθος στο (9.999E Ευχαριστώ και πάλι |
|
... Finance Calculator και πάλι το Αμερικάνικο σύστημα φταίει... Όπου . = , για υποδιαστολή... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Έκδοση υπηρεσιών με καταμέτρηση μοναδικών ονομάτων | dratsaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-08-16 23:37 |
Μετατροπή ονομάτων στη γενική και αιτιατική | dimnot | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-04-15 20:11 |
[Συναρτήσεις] Μέτρηση μονδικών ονομάτων σε φιλτραρισμένη περιοχή | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-03-13 20:07 |
[ Εκθέσεις ] Στοίχηση ονομάτων | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-05-11 16:42 |
[Συναρτήσεις] Εύρεση γένους σε λίστα ονομάτων. | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 10-12-10 21:46 |
Η ώρα είναι 08:37.