Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γειά σας, θα ήθελα την βοήθεια σας..θέλω να φτιάξω εναν κώδικα που να μου ανοίγει μια φόρμα και να εισάγω την ημερομηνία,το ποσό των εσόδων και στα έξοδα το ποσό του κάθε προμηθευτή.. και να μου τα περνάει αντιστοιχα στις καρτέλες που έχω.. ευχαριστώ |
|
![]()
Καλημέρα Μανώλη... Δεν μπορεί να δημιουργηθεί λειτουργικός κώδικας, για κάτι, που δεν είναι προφανώς ολοκληρωμένο. Φαντάζομαι, αυτό που δείχνεις, είναι ένα τμήμα του έργου. Από την άλλη, ο τρόπος που επέλεξες να «στήσεις» το βιβλίο, δεν είναι σωστός. Έχει πάρα πολλά λάθη. |
| |||
| |||
![]()
Γειά σου Σπύρο, πες μου την γνωμη σου για το στήσιμο του βιβλίου σε παρακαλώ, Ευχαριστώ |
|
![]()
Καλησπέρα Μανώλη, δεν είναι απλό πράγμα ένα λειτουργικό στήσιμο, διότι εξαρτάται, από πολλούς παράγοντες. Σε γενικές γραμμές: Θα πρέπει, να έχεις κάποιο φύλλο, σαν βάση δεδομένων, με λίστες προμηθευτών, τύπων εσόδων - εξόδων, κλπ Από εκεί, θα «τραβάνε» κάποιες στήλες, σε ένα άλλο φύλλο, με τις καθημερινές καταχωρήσεις και θα παίρνεις τα αποτελέσματά σου, με φίλτρα ή pivot. Σύσταση: Χρησιμοποίησε, πίνακες αντί απλές περιοχές. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Έσοδα - Έξοδα | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 04-02-25 15:55 |
[Γενικά] έσοδα-έξοδα | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-07-14 20:40 |
Mερικό σύνολο με ένα έσοδο και πολλά έξοδα | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-07-11 11:42 |
Η ώρα είναι 23:20.