Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΚΡΟΕΝΤΟΛΩΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ EXCEL
Στην εφαρμογή αυτή αν και έχω ενεργοποιημένες όλες τις μακροεντολές στην ασφάλεια μου εμφανίζει μήνυμα για ενεργοποίησή τους. Συγκεκριμένα υπάρχει κουμπί για εξαγωγή δεδομένων το οποίο δεν δουλεύει,πηγαίνοντας στον προγραμματιστή κλικάροντας στην σχεδίαση για να δω που οφείλεται μου εμφανίζει το μήνυμα που επισυνάπτω. |
|
Καλημέρα Το «κουμπί», το οποίο αναφέρεις, είναι ένα στοιχείο ActiveX. Έχεις ενεργοποιήσει στις επιλογές, (βλέπε εικόνα) τη συμπεριφορά του; |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] απόκρυψη μακροεντολων | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-15 00:27 |
[Γενικά] Πρόβλημα με excel | makis123 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-12-14 11:43 |
[Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 14:14 |
[Excel07] Προσθήκη μακροεντολών σε excel | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-06-13 12:43 |
Απενεργοποίηση της Ασφάλειας Μακροεντολών σε Access 2003 και Access 2007 | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 28-11-09 18:16 |
Η ώρα είναι 14:19.