Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
excel2010-αναλυση δεδομένων
Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ excel 2010 και στην καρτέλα Δεδομένα, στην επιλογή εργαλεία δεν υπαρχει η εντολή Ανάλυση δεδομένων. Ωστόσο έχω ενεργοποιήσει στην προσαρμογη κορδέλας το πακέτο Εργαλείων ανάλυσης απο τα πρόσθετα και παλι τίποτα! Μπορει να βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ :)
|
|
Καλησπέρα Τάσο, επειδή δεν έχω καταλάβει, τι ακριβώς έκανες με την κορδέλα, ρίξε μια ματιά στην εικόνα... Ενεργοποίησες το πρόσθετο. από τις επιλογές; |
| |||
| |||
Ναι ναι έκανα ακριβώς όπως το παραθέτεις στο συνημμένο. Όμως όλα καλά. Βρήκα τη λύση. Είχα εγκαταστήσει μια ελαφριά έκδοση του office. Έκανα απεγκατάσταση και το ξαναέβαλα απ την αρχή. Τώρα μου ενεργοποιεί την ανάλυση δεδομένων απο τα πρόσθετα. Παρ'όλα αυτά ευχαριστώ πολύ.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Ανάλυση ημερών σε μήνες και μέρες | thanosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-03-14 11:31 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 01-02-13 20:34 |
[ Φόρμες ] Ανάλυση φόρμας | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 13-06-12 14:47 |
MsAccess και διαφορετική ανάλυση οθόνης | dionisis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-03-11 08:29 |
Η ώρα είναι 09:33.