Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Άθροισμα περιοχής κελιών που ικανοποιούν συνθήκες

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 11-01-16, 11:57
Όνομα: ΕΛΣΑ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Άθροισμα περιοχής κελιών που ικανοποιούν συνθήκες

Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά,
Είμαι νέα στο forum, και προσπάθησα να βρω, αν κάτι από τις ήδη υπάρχουσες αναρτήσεις με βοηθήσει αλλά τελικά δεν τα κατάφερα, (ίσως να μην το κατάλαβα). Τέλος πάντων το πρόβλημά μου είναι το εξής: έχω μια βάση στην οποία έχω πωλήσεις ανά κωδικό είδους και ανά εβδομάδα. Με βάση τον κωδικό ομαδοποιώ κάποια είδη με vlookup στο ίδιο φύλλο. Σε ένα άλλο φύλλο θέλω να αθροίζω τα κελιά που ικανοποιούν τη συνθήκη αθροίσματος ανά ομάδα και ανά εβδομάδα. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την sumifs και όλα ήταν καλά αφού είχα στο φύλλο 2 τις πωλήσεις ανά εβδομάδα. Αυτό που θέλω όμως τώρα είναι να μου αθροίζει τις πωλήσεις από ένα χρονικό διάστημα π.χ. από την 1 έως την 5 εβδομάδα στην ομαδοποιημένη κατηγορία. Δεν ξέρω αν πρέπει να χρησιμοποιήσω offset & match ????
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επισυνάπτω ένα αρχείο για να γίνω ποιο κατανοητή.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Βιβλίο1.xlsx (12,1 KB, 13 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη elsap : 11-01-16 στις 13:34.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Αθροισμα αλφαριθμητικών κελιών. kspirop Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 13-11-15 11:41
[Συναρτήσεις] Αθροισμα κελιών manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 28-02-15 22:13
[Συναρτήσεις] Άθροισμα κελιών manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 10-09-11 18:18
[VBA] Κουμπί για καθαρισμό του περιεχομένου περιοχής κελιών φωτης Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 07-02-11 21:01

Η ώρα είναι 20:06.