Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά, Είμαι νέα στο forum, και προσπάθησα να βρω, αν κάτι από τις ήδη υπάρχουσες αναρτήσεις με βοηθήσει αλλά τελικά δεν τα κατάφερα, (ίσως να μην το κατάλαβα). Τέλος πάντων το πρόβλημά μου είναι το εξής: έχω μια βάση στην οποία έχω πωλήσεις ανά κωδικό είδους και ανά εβδομάδα. Με βάση τον κωδικό ομαδοποιώ κάποια είδη με vlookup στο ίδιο φύλλο. Σε ένα άλλο φύλλο θέλω να αθροίζω τα κελιά που ικανοποιούν τη συνθήκη αθροίσματος ανά ομάδα και ανά εβδομάδα. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την sumifs και όλα ήταν καλά αφού είχα στο φύλλο 2 τις πωλήσεις ανά εβδομάδα. Αυτό που θέλω όμως τώρα είναι να μου αθροίζει τις πωλήσεις από ένα χρονικό διάστημα π.χ. από την 1 έως την 5 εβδομάδα στην ομαδοποιημένη κατηγορία. Δεν ξέρω αν πρέπει να χρησιμοποιήσω offset & match ???? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επισυνάπτω ένα αρχείο για να γίνω ποιο κατανοητή. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη elsap : 11-01-16 στις 13:34. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αθροισμα αλφαριθμητικών κελιών. | kspirop | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 13-11-15 11:41 |
[Συναρτήσεις] Αθροισμα κελιών | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-02-15 22:13 |
[Συναρτήσεις] Άθροισμα κελιών | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-09-11 18:18 |
[VBA] Κουμπί για καθαρισμό του περιεχομένου περιοχής κελιών | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-02-11 21:01 |
Η ώρα είναι 20:06.