Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αντιγραφή - Επικόλληση
Έχω φτιάξει στο excel ένα τιμολόγιο στο οποίο για να καταλήξω στην εμφάνιση που θέλω έχω κάνει και εισαγωγή σχημάτων. Το πρόβλημα είναι όταν προσπαθώ να το αντιγράψω προς τα κάτω χαλάνε τα περιθώρια της σελίδας, με αποτέλεσμα όσο κατεβαίνω προς τα κάτω το μισό τιμολόγιο εμφανίζεται σε δεύτερη σελίδα. Υπάρχει κάποιο κόλπο κατα την αντιγραφή - επικόλληση που αγνοώ; Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! |
|
Καλημέρα Επειδή δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει...«προσπαθώ να το αντιγράψω προς τα κάτω» μπορείς να γίνεις πιο σαφής, στο τι ακριβώς κάνεις; Κανονικά, ένα τιμολόγιο, το «στήνεις» σε ένα φύλλο, υπολογίζεις την εκτύπωση ή την δημιουργείς με κώδικα και μετά, απλά συμπληρώνεις τα στοιχεία και τα λοιπά χρειαζούμενα, κατά κανόνα από λίστες... Ακόμα δεν είναι σπάνιο, να έχει μια παραγγελία πχ που εκτελείς, περισσότερα από ένα τιμολόγια, αρκεί να επαναλαμβάνονται, τα στοιχεία, λογότυπα κλπ να προβλεφθεί (προαιρετικά) σε μεταφορά - από μεταφορά και να αλλάζει η αρίθμηση... |
| |||
| |||
Σπύρο καλημέρα Επισυνάπτω το τιμολόγιο που έχω φτιάξει προσθέτοντας τα εξής: Το τιμολόγιο, λοιπόν, θέλω να το αντιγράψω αρκετές φορές προς τα κάτω αλλά όταν το κάνω αλλάζουν τα περιθώρια επάνω και κάτω. Η δημιουργία αυτού του τιμολογίου έγινε με τις περιορισμένες γνώσεις μου στο excel. Επίσης να σημειώσω ότι το φύλλο αυτό θα το δουλεύω από iPad (με το App του excel) πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για μακροεντολές κ.λπ. Ευχαριστώ για την βοήθεια! |
|
Καλημέρα Γιώργο, θα είμαι ειλικρινής μαζί σου... Ο τρόπος που επέλεξες, δεν είναι καλός για τιμολόγιο. Χωρίς μακροεντολές, δεν μπορείς να έχεις αυτόματη αρίθμηση που να είναι 100% σωστή και ...αρκετά άλλα πράγματα... Θα πρέπει να βρείς ένα τρόπο, να εκδίδεις το παραστατικό από υπολογιστή. Ένα τιμολόγιο πρέπει να έχει μια φόρμα (όπως αυτή περίπου, που έφτιαξες) και να εκτυπώνεται, μέσω κώδικα, σε Χ αντίγραφα... Οι τύποι δεν κάνουν καλό σε τέτοιες εργασίες, όπως και τα copy - paste κλπ Προσωπικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να συστήσω ημίμετρα ή λάθος διαδρομή σε ένα σοβαρό επαγγελματικό έγγραφο. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιγραφή και επικόλληση (Copy-Paste) | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-03-16 17:28 |
[Γενικά] Αντιγραφή επικόλληση στο πρώτο κενό κελί | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-04-12 11:39 |
[Excel07] Αντιγραφή/Επικόλληση χωρίς να χάνεται η εντολή | mtheristis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-08-11 20:26 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή και επικόλληση | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-06-11 21:52 |
[VBA] Αντιγραφή & Επικόλληση | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-04-11 23:23 |
Η ώρα είναι 08:08.