Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ερώτηση σχετικά με το Excel! Help!
Καλησπέρα σας, Έχω το εξής πρόβλημα με το Excel και ζητώ την βοήθεια σας! Έχω τρείς στήλες: 2 στήλες με τις συντεταγμένες X και Y και μια στήλη για τον αριθμό Q 1) Ψάχνω τα βήματα για να φτιάξω ένα διάγραμμα με αυτά τα σημεία με τις συντεταγμένες Χ και Υ 2) Ψάχνω τις συναρτήσεις που πρέπει να βάλω στα δύο κελιά για τους παρακάτω τύπους Τελικό Y= Σyi*Qi / ΣQi & Τελικό X = Σxi*Qi / ΣQi Όλα αυτά στο Excel του 2013 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! |
| |||
| |||
Καλησπέρα Νικόλαε, δες στο συνημμένο ένα τρόπο υλοποίησης του ζητούμενου Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Ευχαριστώ
Ένα ευχαριστώ είναι λίγο κ. Γιώργο! Θα ήθελα να φτιάξω ένα γράφημα που να έχει τις συντεταγμένες ως κουκκίδες-σημεία. Αν είναι εύκολο γράψτε μου απλά τα βήματα... Ο Θεός να σας έχει καλά! Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ! |
| |||
| |||
Νικόλαε, δες το συνημμένο. Περισσότερα για τα γραφήματα, μπορείς να δεις στο σύνδεσμό: https://support.office.com/el-gr/art...8-9c00cd03ff0c |
| |||
| |||
Καλησπέρα και πάλι! Ένα ευχαριστώ είναι πολύ πολύ λίγο!!! Έχω δύο ερωτήσεις... 1. Ποια είναι η συνάρτηση της τετραγωνικής ρίζας στο Excel? 2. Ποιο είναι το κουμπί για να μεταβώ αλλάξω σειρά μέσα σε ένα κελί στο Excel? |
| |||
| |||
Καλησπέρα 1) Η συνάρτηση SQRT(a), επιστρέφει την τετραγωνική ρίζα του a>=0. 2) Με Alt + Enter αλλάζουμε γραμμή. |
| |||
| |||
Παράθεση:
SQRT(...) * SQRT(....) και μου βγάζει ακριβώς το διπλάσιο απ'ότι θα έπρεπε υπάρχει περίπτωση να έχει λάθος η συνάρτηση??? |
| |||
| |||
Λάθος, το διόρθωσα... πόσο κάποιες φορές μετράνε οι παρενθέσεις ( - )
|
| |||
| |||
Καλησπέρα και πάλι! Ένα ευχαριστώ και πάλι είναι λίγο κ.Γιώργο! Θα ήθελα και πάλι την βοήθεια σας, ποια συνάρτηση να χρησιμοποιήσω (χρησιμοποιόντας τα κελλιά) ώστε να διαμορφώσω στο Excel το παράδειγμα τις παρακάτω σελίδας; BA 302 — Capacity & Demand Management Συγκεκριμένα είναι ο άσπρος πίνακας με τους αριθμούς Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ! Να είστε καλά! |
| |||
| |||
Καλημέρα Νικόλαε, έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα που περιγράφει το ζητούμενο και διαπίστωσα ότι είναι στα αγγλικά. Επίσης, με τα λίγα αγγλικά μου, διαπίστωσα ότι για την κατανόηση του ζητούμενου απαιτούνται κάποιες γνώσεις πιθανοτήτων και στατιστικής. Επειδή δε νομίζω ότι θα βρεθεί μέλος στο φόρουμ το οποίο θα διαθέσει (όταν ο ίδιος δε τον διέθεσες) χρόνο για τη μετάφραση του κειμένου, προτείνω: 1) Να δημιουργήσεις νέο θέμα. 2) Να περιγράψεις αναλυτικά, στα ελληνικά, το ζητούμενο. 3) Να δώσεις τους μαθηματικούς τύπους που εφαρμόζονται στα δεδομένα . 4) Να επισυνάψεις ένα δείγμα βιβλίου εργασίας με τα δεδομένα και τα επιθυμητά αποτελέσματα Φιλικά/Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για excel ή access | aristarchosel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-10-14 20:10 |
[Γενικά] Ερώτηση σχετικά με Φίλτρο σε Pivot Table | TManolis99 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-03-14 08:17 |
Ερώτηση σχετικά με Video-Ρυθμίσεις ασφαλείας | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-11-12 09:36 |
[Συναρτήσεις] Ερώτηση σχετικά με 2ο μέρος ισότητας | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 22-06-12 20:17 |
Η ώρα είναι 08:31.