Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα, έχω μια λίστα D6:D35. Σε αυτήν τη λίστα θέλω να προσθέσω κάποιους αριθμούς. Γίνεται με κάποιον κώδικα, με το που προσθέτω σε ένα κελί της λίστας έναν αριθμό, στο φύλλο 2 να δημιουργείται μια περιοχή με συγκεκριμένες διαστασεις κελιών και περιγράμματα και κάποια δεδομένα σε ορισμένα κελιά αυτής; Πχ. στο κέλι D6 βάζω τον αριθμό 1000, με το που πατήσω enter στο Φύλλο2 να δημιουργείται η περιοχή C3:AW52 με συγκεκριμένο περίγραμμα, διαστάσεις κελιών, γραμματοσειρά, χρώματα και στοίχηση; Ευχαριστώ. |
|
![]()
Ανέβασε υπόδειγμα, με το τι είδους περιγράμματα, διαστάσεις, χρώματα κλπ θέλεις και που...ακριβώς |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Σπύρο, το συγκεκριμένο θέμα είναι για το συνημμένο αυτού του θέματος http://www.ms-office.gr/forum/excel-...erominias.html. Επειδή δεν κατάφερα τίποτα από αυτά που μου είχες προτείνει σκέφτομαι μήπως γίνουν λίγες αλλαγές αλλά δεν ξέρω αν είναι εύκολα τα πράγματα. Στο συνημμένο στην λίστα οχημάτων όταν προσθέτω δεδομένα σε ένα κελί να δημιουργείται μια περιοχή των τριών μηνών στις καρτέλες Α Β Γ και Δ. Χωρίς χρωματισμούς και πολλά εφέ. Ένα απαλό γκρι και λεπτό περίγραμμα και μια arial 12. Όμως πιστεύω ότι θα επιμείνεις στην προηγούμενη πρόταση σου..οπότε δεν συνεχίζω παρακάτω! ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Tαξινόμηση περιοχής δεδομένων | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-07-12 16:32 |
[VBA] Αυτόματη δημιουργία και ονομασία φύλλων. | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 26 | 09-04-12 12:41 |
[VBA] Κουμπί για καθαρισμό του περιεχομένου περιοχής κελιών | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-02-11 22:01 |
[Γενικά] Δημιουργία καθορισμένης περιοχής σε φύλλο excel | othondr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-12-09 10:06 |
Η ώρα είναι 06:01.