Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αφαίρεση συνόλου
Καλησπέρα σας, έχω στο κελί J5 το σύνολο των προϊόντων πχ. 20 ανταλλακτικά. Στα κελιά L5:W5 προσθέτω πόσα ανταλλακτικά έχω χρησιμοποιήσει. Πως θα έχω στο κελί J5 το υπόλοιπο από το σύνολο των 20 εάν σε κάποια ή σε όλα τα κελιά L5:W5 έχω εισάγει την ποσότητα (πχ. 4 στο κελί N5 και ακόμη 5 στο κελί T5) από κάποια ή όλα τα ανταλλακτικά; Ευχαριστώ πολύ. |
|
Παρακαλώ μην κλείνετε τα θέματα...
|
|
Η βασική «αρχή», για να επιτευχθεί το ζητούμενο, στο αρχείο.
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Σπύρο! Σε ευχαριστώ πολύ για την λύση σου! Τελικά σε ένα άλλο thread είχες απόλυτο δίκιο για τις λεπτομέρειες που δεν αναφέρει κάποιος που χρειάζεται βοήθεια. Το λέω αυτό γιατί σύμφωνα με την λύση που αναφέρεις, πολύ σωστή βέβαια και κάνει ακριβώς αυτό που ζήτησα! Αλλά εφόσον δεν ανέφερα πως κάποια στιγμή θα σβήσω τα δεδομένα από την κίτρινη περιοχή θα θέλω να έχω και πάλι τον αριθμο 20 στο κελί J5 είναι επόμενο το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά αυτο που χρειαζόμουν το ανακάλυψα τυχαία.. Όταν έχω τον αριθμό 20 στο J5 και προσθέτω δεδομένα στα υπόλοιπα κελιά θέλω να αφαιρούνται από το 20, αλλά όταν σβήνω τα δεδομένα που είχα προσθέσει θέλω πάλι το 20 στο J5. Στο κελί J5 έβαλα το =20-SUM(L5:W5) Ευχαριστώ πολύ και πάλι Σπύρο! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] εμφανισιακά σύνολου μετά το φίλτρο | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-11-15 17:33 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα Συνόλου ΑΠΟ ΕΩΣ | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-01-14 00:07 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση γενικού συνόλου | Σκτετε | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-04-13 19:36 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλου εγγραφών | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-02-12 00:20 |
[ Εκθέσεις ] Επαλήθευση Συνόλου | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-11-11 20:54 |
Η ώρα είναι 06:14.