Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επιλογές από λίστες και τελική απόδοση τιμής
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Είμαι νέος στο forum. Το θέμα μου είναι το εξής: Θέλω να υπολογίσω τονάζ μεταλλικών κατασκευών με επιλογή από τις αντίστοιχες λίστες κατηγοριών. Παράδειγμα: Επιλογή κατηγορίας μετάλλου (πχ Λαμαρίνες - από λίστα) Επιλογή χαρακτηριστικού λαμαρίνας (πχ Πάχος - από λίστα) Επιλογή χαρακτηριστικού λαμαρίνας με το συγκεκριμένο πάχος (πχ φύλλο 1000χ2000 - από λίστα) Η τελική επιλογή αποδίδει μια τιμή βάρους (κιλά) Θα γίνονται συνεχόμενες επιλογές και όλα τα βάρη θα αθροίζονται. Κάποια βοήθεια? :confused |
| |||
| |||
Συνημμένο αρχείο
Σε συνέχεια του ερωτήματος, συνοδεύω και με αρχείο για επεξηγήσεις!!! Περιμένω τα νέα σας!!! |
|
Καλησπέρα Η βασική αρχή για να πετύχει κανείς το ζητούμενο, στο βιβλίο που ακολουθεί. |
| |||
| |||
Στέλιο, χίλια ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!! Θα το κοιτάξω σε συνδυασμό και με άλλα πράγματα αλλά πιστεύω ότι είναι αυτό που έψαχνα. Και πάλι ευχαριστώ!!! |
| |||
| |||
Σπύρο, από παραδρομή σε βάφτισα Στέλιο!!! Sorry!!! Πως δε σου είπα και Χρόνια Πολλά για χθες!!! χαχαχα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Απόδοση τιμής με δυο κριτήρια. | vasilis999 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-10-14 00:18 |
[Συναρτήσεις] Απόδοση τιμής σε κείμενο ανά είδος | ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-04-14 23:32 |
[Γενικά] Εύρεση κοινών τιμών σε δύο κελιά διαφορετικού φύλλου και απόδοση λογικής τιμής | greg13 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-11-11 10:42 |
Απόδοση τιμής Υπολογιζόμενου Πεδίου σε πεδίο πίνακα. | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-10-11 11:32 |
[ Ερωτήματα ] Αυτόματη απόδοση τιμής προιόντος σε φόρμα | AKIS1986 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-03-11 20:25 |
Η ώρα είναι 08:48.