Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αντιστοίχηση στοιχείων σε κατασταση προσωπικού
Καλησπέρα σας, προσπαθώ να κάνω στην δουλειά μου κάποια πράγματα λιγότερο χρονοβόρα και προσπαθώ να αλλάξω κάποια πράγματα. Μου έχει φανεί πολύ χρήσιμο το forum σας και σας συγχαίρω γι αυτό! Εχω ένα βιβλίο εργασίας όπου είναι οι υπηρεσίες. Βγάζω τα άτομα που δουλεύουν και βρίσκω σε μια άλλη κατάσταση τα στοιχεία τους και τα τοποθετώ σε μια κατάσταση. Απο τα άτομα που εργάζονται υπάρχει διαθέσιμο ο βαθμός και το επώνυμο. Σε μια δεύτερη κατάσταση υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία. Θέλω να φτιάχνω μια κατάσταση με πλήρη στοιχεία των ατόμων που εργάζονται. Προσπάθησα με Vlookup αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Επίσης προσπάθησα να το κάνω μέσω Access αλλά στα διπλότυπα δεν το κατάφερα (μιας δεν την γνωρίζω και πολύ καλά), οπότε παρέμεινα στο Excel. Μπορείτε να δώσετε ένα χέρι βοηθείας;; Σας επισυνάπτω και το αρχείο και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά, Νίκος. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Νίκο, καλωσόρισες στην παρέα μας. Δες, μια πρόταση στο συνημμένο. Υλοποιείται με κώδικα, συνεπώς στοEexcel θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένες οι μακροεντολές. Ο κώδικας είναι προσαρμοσμένος στη δομή του βιβλίου σου. Αν γίνουν αλλαγές πιθανόν να χρειαστεί προσαρμογή. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Παράθεση:
Καλώς σας βρήκα! Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο!!! Να σαι καλά!!!!! Πραγματικά με βόλεψε πάρα πολύ η πρόταση σου!!! |
| |||
| |||
Σύνθετη Αναπτυσσομενη Λίστα - Excel 2003
Καλησπέρα θα ηθελα σε ενα Φύλλο να παταω σε μια στηλη και να μου εμφανιζονται ολα τα στοιχεια απο ενα πινακα ενος αλλου Φύλλου Εργασίας. θα ηθελα δηλαδη επιλέγοντας ενα επώνυμο απο τα διαθεσιμα της λίστας μου να συμπληρώνονται και οι διπλανές της (αυτές με το όνομα και το ΑΦΜ). Διάβασα σε παρόμοιο θέμα ότι γίνεται με συνθετο πλαίσιο, αλλα δε γνωιζω πως να το βάλω . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!
|
| |||
| |||
Αργύρη, δοκίμασε το συνημμένο
|
| |||
| |||
Ευχαριστω ειναι ακριβως αυτο που ηθελα! |
| |||
| |||
Αργύρη, σ' ευχαριστώ και καλωσόρισες στο φόρουμ
|
| |||
| |||
σφαλμα
Δυστυχως δεν ανοιγει με Excel 2003 το αρχειο που μου στειλατε....σας στελνω συνημμενα το σφαλμα που μου βγαζει. ευχαριστω!!
|
| |||
| |||
Δε διαθέτω excel 2003 και δε μπορώ να το δοκιμάσω. Το αρχείο το δημιούργησα σε excel 2010 και το έσωσα σε μορφή 97-2003. Όταν το δοκίμασες πώς το άνοιξες; Αναζήτησε το κείμενο του μηνύματος στο Google, μήπως βρεις λύση. Αν σκεφτώ κάτι θα επανέλθω. Πάντως, είναι καιρός να πας σε νεότερη έκδοση του excel. |
| |||
| |||
Το ανοιξα επειδή έχω εγκαταστήσει και τα office 2003 και του 2010....και έτσι το ανοιξα με του 2010 ..και επειδη στη δουλειά έχω το 2003 το χρειάζομαι σε αυτή τη μορφή.... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση συνόλων σε κατάσταση απογραφής | LEO | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-02-19 15:51 |
[Συναρτήσεις] Τρόπος για ταίριασμα-αντιστοίχηση κελιών | connos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-07-14 19:01 |
[ Φόρμες ] Εκτύπωση στοιχείων φόρμας | tyllman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-11-13 11:03 |
[VBA] Άντληση στοιχείων | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-08-13 19:28 |
[ Φόρμες ] Κατάσταση Ανθρώπων Ανά Ημερομηνία | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-01-12 22:27 |
Η ώρα είναι 06:29.