Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Όνομα Υπολογιστή κατά την αποθήκευση
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος κώδικας που πριν την αποθήκευση του αρχείου ενός excel να μου γράφει σε ένα κελί ποιος υπολογιστής έχει κάνει την τελευταία αποθήκευση. Η ερώτηση μου γίνεται γιατί υπάρχει ένα αρχείο στο δίκτυο μιας εταιρίας το οποίο και χρησιμοποιούν πολλοί και θα ήθελα να ξέρω ποιος χρήστης έκανε την τελευταία αποθήκευση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μάρω |
| |||
| |||
Καλησπέρα Μάρω, δες μια πρόταση στα συνημμένα. Ελπίζω να σε εξυπηρετεί. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 19-11-15 στις 19:35. Αιτία: Προσθήκη 2ου συνημμένου |
| |||
| |||
Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκρισή σου. Με εξυπηρετούν μια χαρά. Να τολμήσω να ρωτήσω αν σε ένα πίνακα στην τελευταία στήλη μπορεί να αναγράφεται το username εάν και εφόσον γίνει κάποια αλλαγή στην εκάστοτε γραμμή???? Φιλικά, Μάρω |
| |||
| |||
Μάρω, δες το συνημμένο.
|
| |||
| |||
Να σαι καλά Γιώργο μου. Φιλικά, Μάρω |
| |||
| |||
Μάρω, επίσης
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εύρεση ονόματος υπολογιστή | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-12-15 16:10 |
[VBA] Αποθήκευση βιβλίου με το τρέχον όνομα φύλλου και φίλτρο | ΧρύσαΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-05-14 07:48 |
Πρόβλημα κατά την αποθήκευση. | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-09-11 22:59 |
Kώδικας για επανεκκίνηση υπολογιστή. | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-01-11 21:39 |
Η ώρα είναι 15:05.