Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη αύξηση (κωδικού) κατά 1 σε πίνακα
Χρόνια πολλά, Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε αυτό που περιγράφω στον τίτλο Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gfevran : 28-10-15 στις 17:23. |
| |||
| |||
Μια ιδέα θα ήταν αυτή....ίσως να μπορούσε να βελτιωθεί ... δεν ξέρω....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:56. |
| |||
| |||
Χρήστο καλησπέρα, Δεν μου δούλεψε σωστά! όταν προσθέσω κάποιο όνομα στο παράδειγμα που ανέβασες, επαναλαμβάνει δύο φορές το ίδιο νούμερο. δοκίμασε το από εκεί που άφησες το παράδειγμα. |
| |||
| |||
Δεν το βλέπω...
| |||
| |||
δε μου λες...όταν γράφεις (χωρίς να αφήνεις κενές γραμμές...γραμμή ανά γραμμή δηλαδή), επεκτείνεται ο πίνακας, ή έχεις διακόψει τις αυτόματες μορφοποιήσεις?
|
| |||
| |||
όπως το έχεις φτιάξει δουλεύει σωστά. παρέλειψα μια λεπτομέρεια, να διατυπώσω από την αρχή ότι, η ανάπτυξη του πίνακα θέλω να γίνεται κάθε φορά που προσθέτω όνομα αυτόματα, τι θέλω να πω δοκίμασε να προσθέσεις όνομα χωρίς να σύρεις με το ποντίκι τον πίνακα προς τα κάτω |
| |||
| |||
Μα αυτό κάνω......κάνε τα εξής: Επιλογές Excel > Εργαλεία ελέγχου > Επιλογές αυτόματης διόρθωσης > Αυτόματη μορφοποίηση κατά την πληκτρολόγηση > Βάλε τικ σ' αυτό που δεν έχει (προσθήκη γραμμών και στηλών ....)! |
| |||
| |||
Έχω το office 2013 και από τις επιλογές excel δεν υπάρχει "καρτέλα εργαλεία ελέγχου" Συγνώμη σε έχω κουράσει!. |
| |||
| |||
Ελπίζω να βοηθηθείς...
|
Καλησπέρα Αυτά τα θέματα, λύνονται μόνο με κώδικα. Αν έχω τύπους και ο πίνακας μου είναι πχ κωδικός | όνομα --------------------------- 101 | Όνομα 1 102 | Όνομα 2 103 | Όνομα 3 104 | Όνομα 4 Αν διαγράψω το (102 | Όνομα 2), όλα τα άλλα από κάτω θα αλλάξουν. Δεν νομίζω να θέλει κανείς να αλλάζουν οι κωδικοί πελατών για παράδειγμα.... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Αύξηση Λίστας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 24-05-15 14:32 |
[ Πίνακες ] Αυτόματη καταχώρηση πεδίων πίνακα Α από πίνακα Β όταν καταχωρώ στοιχεία από μια στήλη | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-01-14 00:42 |
Αποφυγή διπλοεγγραφών κατα την μεταφορά δεδομένων από πίνακα σε πίνακα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-02-13 20:48 |
[ Φόρμες ] Αυτόματη αύξηση τιμής αλλά... σε λεπτά της ώρας | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-12 23:09 |
Αναζήτηση κωδικού | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 07-12-09 08:14 |
Η ώρα είναι 07:16.