Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα, Θα χρειαστω την βοήθεια σας σε κάποιον προβληματισμό μου. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν υπάρχει και έχει αναλυθεί παρόμοιο θέμα (ομολογώ ότι δεν έψαξα όλα τα θέματα). Εν συντομία σας εκθέτω το πρόβλημά μου. Από πολλά φύλλα ενός αρχείου excel επιθυμώ να πάρω το γενικό σύνολο το οποίο εν συνεχεία θα επεξεραστώ. Ο τρόπος που επέλεξα είναι : Δεδομένα, Συνολική εικόνα. Πήρα σωστά τα σύνολα εκτός από την στήλη της τιμής. Επισυνάπτω σχετικό παράδειγμα για να γίνω πιο κατανοητός. Ευελπιστώ σε κάθε πρόταση που θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ, Καλό βράδυ |
|
![]()
Καλησπέρα Εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/excel-...-ena-keli.html σου είχα προτείνει να κάνεις κάτι... εξακολουθείς να έχεις, μηνιαία φύλλα, φύλλα για σύνολα κλπ Άδικα ταλαιπωρείσαι... Ένα φύλλο χρειάζεσαι για όλα αυτά... |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα, Σπύρο συμφωνώ με την πρόταση σου για καταχώρηση δεδομένων σε ένα ενιαίο φύλλο. Παρόλα αυτά μου έχει ζητηθεί η ανάλυση να εκφράζεται σε πολλά επιμέρους φύλλα και να γίνεται ένα άθροισμα όλων αυτών. Αν υπάρχει κάποια λύση θα ήταν καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς. Καλό βράδυ.. |
|
![]()
Καλημέρα Αντώνη, δεν ξέρω τι σου ζητήθηκε ή με ποιόν τρόπο, έχεις συνηθίσει να δουλεύεις... Αυτό που θα φτιάξεις, είναι λάθος και δεν μπορώ, να σε οδηγήσω, εγώ τουλάχιστον σε κάτι τέτοιο... Για να γίνω σαφής θα σου πω ένα παράδειγμα: Έχεις μια τιμή (χονδρική - λιανική, δεν έχει σημασία) έστω VODKA SMIRNOFF = 14,85 € Αυτό ισχύει στις 5/2/2015 Στις 20/2/2015 η τιμή αλλάζει και γίνεται 15,20 € και τον επόμενο μήνα, στις 27/3/2015 ο προμηθευτής, σου κάνει μια προσφορά: Με 10 τμχ 10%, με 20 15%, με 30 20%, έκπτωση... Έχεις πουλήσει μέχρι τότε, 25 τεμ το Φλεβάρη και 56 τεμάχια τον Μάρτη Σε ποιες ημερομηνίες όμως; και με τι τιμή τελικά; Έχεις την εντύπωση, ότι θα πάρεις ποτέ σωστό αποτέλεσμα, με τον τρόπο που επέλεξες; Αν είναι δικό σου έργο, να αλλάξεις τρόπο σκέψης, για να γίνει σωστά. Αν εξαρτάται από άλλους, πες τους, ότι αυτό που θέλουν είναι ... πατάτα... |
| |||
| |||
![]()
Καλώς, Απλωςτου ζητούμενο ειναι άλλο. Αν δεις πιο καλα το αρχικο excel θα καταλαβεις. Αυτο που μου προτεινεις εσυ ειναι κατι άλλο. Καλη παρελάση. Ευχαριστω πολυ |
|
![]()
Κοίτα, Αντώνη... Επειδή, μας διαβάζει πολύς κόσμος και εγώ δεν μπορώ να γράφω ότι να 'ναι... Φυσικά και είδα καλά το αρχείο και γι' αυτό σου λέω ότι: Η λύση στο πρόβλημα σου, είναι αυτό που σου προτείνω. Εσύ θέλεις, να έρχεται μια τιμή (όχι άθροισμα), αλλά αυτό που θα έρθει στο φινάλε, είναι λάθος... με τον τρόπο που έχεις επιλέξει. Πρέπει να έχεις, σε κάθε περίπτωση: Μια βάση δεδομένων, με τιμές προϊόντων, μεταβαλλόμενες, από όπου θα «παίρνουν» όποια φύλλα θέλεις (αν επιμένεις να έχεις πολλά)... Αν θέλεις το καταλαβαίνεις, αν όχι κάνε ότι νομίζεις... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] ΑΘΡΟΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΕ SUMIF | tabaxr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-02-16 09:53 |
[VBA] Μεταφορά αναλυτικών εγγραφών πολλών φύλλων σε ένα συγκεντρωτικό | AIAS | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-01-16 18:32 |
[Excel07] Συνένωση περιεχομένου κελιών πολλών φύλλων σε νέο φύλλο | petroskodos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-01-14 18:31 |
[Excel07] Εισαγωγή πολλών φύλλων σε ενα αθροιστικό | oliveoilmill | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-11-13 10:29 |
Η ώρα είναι 13:42.