Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σπύρο με την τελευταία οδηγία σου (LinkedCel -> SearchValue) δούλεψε τέλεια!. Τώρα επανέρχομαι στο ερώτημα που μου είχες θέσει πιο πάνω, αν δηλ τα αποτελέσματα, θέλω να γράφονται σε άλλο φύλλο. Θα ήθελα λίγη βοήθεια ακόμη πως μπορώ να το κάνω αυτό. Σ ' Ευχαριστώ. Με εκτίμηση Γιώργος |
|
Βάλε τους τύπους, στο άλλο φύλλο, για προσωρινό ή VBA, για μόνιμο αποτέλεσμα...
|
| |||
| |||
Το δεύτερο με ενδιαφέρει το μόνιμο με VBA, αλλά δεν έχω ιδέα πως να το κάνω, αν υπάρχει κάποια μικρή, εφαρμογή θα με βοηθούσε |
|
Στο αρχείο (αρχικό), μπορείς να τροποποιήσεις τον κώδικα, του διπλού κλικ, στο ιστορικό και να εφαρμοστεί, στον πίνακα απευθείας... Αυτό, είναι χρήσιμο, για μια μεταφορά την φορά... Αλλιώς, πλήρη τροποποίηση, ώστε να μεταφέρεις μια ολόκληρη περιοχή δεδομένων, με επιλογή ή όπως αλλιώς κρίνεις. Ακόμα... δες και πάλι στα χρήσιμα, νομίζω έχω και τέτοιο αρχείο, με μεταφορές δεδομένων και με τους δύο τρόπους (τύποι, VBA) |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εύρεση ονόματος υπολογιστή | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-12-15 16:10 |
[VBA] Χρήση μεταβλητής ονοματος αρχείου σε vlookup | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 14-10-14 20:57 |
[ Φόρμες ] Αλλαγή ονόματος | skionitis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-07-12 23:30 |
Αντιστοιχία αριθμού - ονόματος | Διογένης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-07-12 20:35 |
Η ώρα είναι 08:18.