Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
απόκρυψη μακροεντολων
Καλημέρα και πάλι. Υπάρχει τρόπος αποκρυψεις των μακροεντολων που έχω κάνει να μην της βλέπουν άλλη που θα πάρουν το Excel; Ευχαριστώ! |
|
Καλησπέρα Στην κορδέλα > Προγραμματιστής > Visual basic > Tools > VBAProject Properties και στον διάλογο > Protection. Εκεί κλειδώνεις με κωδικό. Σημείωση: 1 «Σπάει» σχετικά εύκολα... 2 Για να το κλειδώσει κανείς, θα πρέπει να έχει, καλό και 100% σωστό κώδικα, με πρόβλεψη για όλους τους ελέγχους σφαλμάτων, διότι αν χτυπήσει κάτι, δεν ανοίγει από τον χρήστη, που δεν έχει κωδικό και δεν μπορεί, να το διορθώσει... Γενικά, πρέπει να αξίζει πολύ, για να το κάνει κανείς, και να μην μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες χωρίς λόγο και ειδικά, αν έχει κώδικες από καταγραφή ή χωρίς δηλωμένες μεταβλητές κλπ... |
| |||
| |||
ευχαριστώ και πάλι Σπύρο. και αν θέλεις να βγάλεις τον κωδικό που πας? με εσάς εδώ μέσα θα γίνω άσσος. ευχαριστώ για όλα όλους σας |
| |||
| |||
Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις τη VBA (κορδέλα προγραμματιστής) θα σου ζητήσει κωδικό...θα πρέπει να τον ξέρεις ώστε να μπείς....και να τον καταργήσεις.....
|
| |||
| |||
μια χαρά το βρήκα και αυτό. στο άλλο θέμα(από το φύλλο πελ να κάνω αναζήτηση και να μεταφέρονται στα στοιχειά στο φύλλο 1) που έχω. δεν έχετε βρει καμιά λύση παιδιά? στο θέμα που έχω/ Εκτύπωση με αποθήκευση? |
| |||
| |||
καλησπέρα πως σπάμε των κωδικό στις μακροεντολες |
|
Αγαπητέ, το πας μακρυά το θέμα. Σε αυτό το forum ,δεν θα δώσουμε οδηγίες για τέτοια πράγματα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΚΡΟΕΝΤΟΛΩΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ EXCEL | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-01-16 09:30 |
[Γενικά] απόκρυψη γραμμών | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-04-15 15:49 |
[Excel07] Προσθήκη μακροεντολών σε excel | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-06-13 12:43 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση-Αποκρυψη | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-10-12 09:17 |
Απενεργοποίηση της Ασφάλειας Μακροεντολών σε Access 2003 και Access 2007 | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 28-11-09 18:16 |
Η ώρα είναι 23:09.