Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Χρώμα σε κελί
Γειά σας. Στο συννημένο που έχω προσθέσει, θέλω να κάνω το εξής: όταν στη στήλη Ποσότητα εμφανίζεται ο αριθμός 0, να χρωματίζεται το αντίστοιχο κελί της στήλης Βιβλία. (Τον αριθμό 0, τον χρησιμοποιώ στην περίπτωση που έχω δανείσει το βιβλίο.) |
| |||
| |||
Για δες τα τρία πρώτα... Αυτό θέλεις? |
| |||
| |||
Το κοίταξα, τι αλλαγή έγινε; Μου μοιάζει με αυτό που είχα στείλει αρχικά
|
|
Αλεξάνδρα, αν η Ελευθερία έχει 2003, οι μορφοποιήσεις δεν υποστηρίζονται και δεν λειτουργούν όπως στο 2010. Στην μορφοποίηση, με τύπο αυτό: =$D3=0 και επιλεγμένη την 1η στήλη, χρωματισμός μόνο στην στήλη τίτλου (Βιβλία). Με επιλεγμένη όλη την περιοχή, χρωματισμός όλη η γραμμή. ΥΓ Εξαιρετικά βιβλία όλα! |
| |||
| |||
Συγγνώμη παιδιά, δικό μου λάθος. Ξέχασα να αναφέρω πως στο σπίτι το excel που έχω είναι το 2007. Προσπάθησα να κάνω αυτό που λέει η Αλεξάντρα, αλλά κάτι κάνω λάθος και δε γίνεται η μορφοποίηση. |
|
Η μορφοποίηση της Αλεξάνδρας, δεν είναι σωστή. Δοκίμασε αυτό, που σου έχω προτείνει. Το που, γιατί και πως, μπαίνουν τα $ το έχουμε γράψει, σε πολλά παρόμοια θέματα. |
| |||
| |||
Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ, αυτό ήθελα, έτσι γίνεται αυτόματα. Θα κρατήσω και τη λύση που έδωσες για το 2003, το χρησιμοποιούμε στη δουλειά. Ευχαριστώ και για το σχόλιο.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έκθεση και χρώμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-02-13 06:45 |
[Μορφοποίηση] Χρώμα Γραμμής | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-09-11 13:00 |
[Μορφοποίηση] Χρώμα σε κελί που πληροί την προϋπόθεση | sakplak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-07-11 20:57 |
[ Φόρμες ] Πεδίο με χρώμα | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-05-11 20:00 |
[Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? | dancer_69 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-10 13:04 |
Η ώρα είναι 15:27.